A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

lapszemle

Kolozsvári Szalonna Mint a hülyegyerek, akinek nincs gyerekeszobája, és bosszúból félholtra kínozza a macskát

Jóreggelt, kedves és kedvetlen emberek! Itt a kedvenc napom, a hétfő után kedd. Halihó, riadó, ébresztő! Munka van, dolog van, csináljuk! Kivételesen Zimány Linda dekoltázsáról nem lesz szó, ha nem baj. Megy Győzikéről se, meg Lagzi Lajcsiról se, bármennyire nagy a kísértés. Ellenben a tegnapi nap parlamenti történéseiről (édesanyám!) szeretnék szólni pár szót. Nem, szólni képtelen vagyok, arra kicsit később kerül sor ebben a témában, úgyhogy ezt rakom ide. Tudom, hogy már láttátok, de nem baj.

1 hónapja | 0 hozzászólás

Kolozsvári Szalonna A tomboló elmebaj elől nincs menekvés

Hát igen, a kecskék is a sivatagi rókákkal és a vidrákkal egy családba tartoznak nálam (ezt az elfajzást még nem üldözik egyelőre hatóságilag), meg péntek is van, meg fekete péntek is, úgyhogy egy szavam nem lehet. Egyébként lesznek szavaim, ha már kötelességtudóan feltámadtam vadhajnalok hajnalán. Amikor is ünnepélyesen szépjóreggelt kívánnék hűséges olvasóimnak!

2 hónapja | 0 hozzászólás

Kolozsvári Szalonna Politikai utasításra seggfejkedő, a munkájukból, az igazságból csúfot űző, lekenyerezhető senkik

Jó, láttam, hogy a kolléga is valami hasonló szőrös állatot pakolt az esti posztba, de azért ez nem gyönyörű? De. Olyannyira, hogy pont jó lesz szerda reggelre, amikor is a tegnap elengedett fonál megmarkolásának (mondhatnék fostalicskát is) és tovább gömbölygetésének megtisztelő feladata rám hárult. Szépjóreggelt mindenkinek november közepén! Raklapnyi jó hírem van, minek tartanám magamban?

2 hónapja | 0 hozzászólás

Ebből még baj lesz, Bandi!

Hát jó reggelt, drága véreim! Vagyis nem, dehogyis véreim. Na, még egyszer. Jó reggelt, kedves és drága olvasóim! Mindenkinek módfelett jó reggelt kívánok. Mindenkinek, aki szeret, meg aki utál. Egyaránt. Megkülönböztetés, diszkrimináció nélkül. Mert csak. És mert kivételesen ennyire jó fej vagyok.

2 hónapja | 0 hozzászólás | via Kolozsvári Szalonna

Ha azt akarjuk, hogy egy nő nőként élhessen, és járhasson miniszoknyában

Drága embertársaim! Kijelenthetjük, hogy beütött a csütörtök, amely a hét számomra legkedvesebb napja, amikor is a kormány – Lázár János tehetséges művész úrnak köszönhetően – töményen tolja a pofánkba mindazt, amit egy hétig részletekben. Ám mióta pontosan egy héttel ezelőtt kiderült, hogy a kampányüzemmód jelentősen ritkítani fogja ezeket az 1-2 személyes színpadi performanszokat. Tehát még az is lehet, hogy vagy lesz ma kormányinfó, vagy nem lesz.

2 hónapja | 0 hozzászólás | via Kolozsvári Szalonna

Oldalak