A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

lapszemle

Kolozsvári Szalonna A legfőbb ügyész hímes lelke

Szép reggelt! Ha már tegnap este Delta kutyussal búcsúztam el, akkor ma Bonkával köszönök be. A kilenc hónappal ezelőtt még ici-pici, szintén utcáról felszedett kutyuli most itt tart. Éppen egy 12 kilós kővel focizik a kis drága. Előkotortam egy tavaly decemberi fotót róla. Íme:

7 órája | 0 hozzászólás

Kolozsvári Szalonna Mészároslölö meg több munkát adott az embereknek, mint az előző kormány – Kolozsvári Szalonna És Hir-Telen Beszólunk

Szépjóreggelt! Itt vagyok újra, meg az ősz is, és nem is rinyálok a sötét, hűvös miatt mint egyesek, ugye. Nyáron meg az volt a baj, hogy marhára meleg volt. Szóval, maradjunk annyiban, hogy kedd van és még mindig a nyakunkon a megpróbáltatásokkal terhes hétfői nap. Amikor is a miniszterek elnöke megnyitotta a parlamenti ülésszakot, hogy abban nem volt köszönet.

1 napja | 0 hozzászólás

Kolozsvári Szalonna Sz*r ügy, amikor a Fidesz szembejön saját magával

Itt van a szépjóreggel, üdvözlök mindenkit! Az időjárási viszonyokat igen nehéz volna normálisnak nevezni, de szerencsére ez csak a húsba vágó valóság egyik része. Mármint a nem éppen egészséges hőingadozásra gondolok (átvonult a hidegfront), de semmi baj, mert holnap akár 30 fokos nyári idő lesz. Addig is a szélvihar miatt figyelmeztetést adtak ki a Dunántúlon, szóval van itt minden.

5 napja | 0 hozzászólás

Kolozsvári Szalonna Brutálnagy elmegyógyintézet – Kolozsvári Szalonna És Hir-Telen Beszólunk

Hát tényleg. Ha nem vidra, akkor mi? Jóreggelt, szerda van, meg szeptember dereka. Nekem is kicsit fájt ma hajnalban, amikor szólt az ébresztő, de biztos ez pszichés alapon van. Viszont legalább nem lógok ki a sorból. Pszichésen. Ugyanis az az érzésem, hogy egy brutálnagy elmegyógyintézetben ébredek és fekszem, elég könnyen elhatalmasodik rajtam újabban.

1 hete | 0 hozzászólás

Nem kellett olimpia? Akkor nesze, lőtér

Jó reggelt, riadó! Vagy nem, de nem baj, keljetek csak fel szépen, ha én már talpon vagyok. Az NGM azt találta ki, hogy nemzeti webshop kell a népnek. Én azt el nem tudom képzelni, mi a fájdalmas frászkarikát óhajtanak árusítani ott, de biztosan megoldják. Lehet, hogy nemzeti pálinkát, nemzeti csíki sört, kürtőskalácsot és Mészáros Lölö mangalicájából készült szalonnát. Vagy ilyesmi.

2 hete | 0 hozzászólás | via Kolozsvári Szalonna

Oldalak