A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

lapszemle

Kolozsvári Szalonna A tomboló elmebaj elől nincs menekvés

Hát igen, a kecskék is a sivatagi rókákkal és a vidrákkal egy családba tartoznak nálam (ezt az elfajzást még nem üldözik egyelőre hatóságilag), meg péntek is van, meg fekete péntek is, úgyhogy egy szavam nem lehet. Egyébként lesznek szavaim, ha már kötelességtudóan feltámadtam vadhajnalok hajnalán. Amikor is ünnepélyesen szépjóreggelt kívánnék hűséges olvasóimnak!

3 napja | 0 hozzászólás

Kolozsvári Szalonna Politikai utasításra seggfejkedő, a munkájukból, az igazságból csúfot űző, lekenyerezhető senkik

Jó, láttam, hogy a kolléga is valami hasonló szőrös állatot pakolt az esti posztba, de azért ez nem gyönyörű? De. Olyannyira, hogy pont jó lesz szerda reggelre, amikor is a tegnap elengedett fonál megmarkolásának (mondhatnék fostalicskát is) és tovább gömbölygetésének megtisztelő feladata rám hárult. Szépjóreggelt mindenkinek november közepén! Raklapnyi jó hírem van, minek tartanám magamban?

5 napja | 0 hozzászólás

Ebből még baj lesz, Bandi!

Hát jó reggelt, drága véreim! Vagyis nem, dehogyis véreim. Na, még egyszer. Jó reggelt, kedves és drága olvasóim! Mindenkinek módfelett jó reggelt kívánok. Mindenkinek, aki szeret, meg aki utál. Egyaránt. Megkülönböztetés, diszkrimináció nélkül. Mert csak. És mert kivételesen ennyire jó fej vagyok.

6 napja | 0 hozzászólás | via Kolozsvári Szalonna

Ha azt akarjuk, hogy egy nő nőként élhessen, és járhasson miniszoknyában

Drága embertársaim! Kijelenthetjük, hogy beütött a csütörtök, amely a hét számomra legkedvesebb napja, amikor is a kormány – Lázár János tehetséges művész úrnak köszönhetően – töményen tolja a pofánkba mindazt, amit egy hétig részletekben. Ám mióta pontosan egy héttel ezelőtt kiderült, hogy a kampányüzemmód jelentősen ritkítani fogja ezeket az 1-2 személyes színpadi performanszokat. Tehát még az is lehet, hogy vagy lesz ma kormányinfó, vagy nem lesz.

3 hete | 0 hozzászólás | via Kolozsvári Szalonna

Kolozsvári Szalonna Össznépi gyűlölködés

Akkor mondjam szépen: jó reggelt a kedves olvasóknak, akik velem együtt kiheverték, vagy nem heverték ki a felemelőnek alig nevezhető, de legalább tömény elmebajjá és gyűlölködéssé gyúrt nemzeti lábszagba csomagolt ünnepet.

3 hete | 0 hozzászólás

Kolozsvári Szalonna Az agyhalál jelei

Jó reggelt a hét utolsó munkanapján, ami egyelőre péntek. Rájöttem, hogy ha nem követem a csütörtöki kormányinfót, akkor sokkal frissebben és üdébben kelek fel másnap. Kezdjük is egy szolgálati közleménnyel.

1 hónapja | 0 hozzászólás

Oldalak