A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

kormány

Kövér: minden poszton egy bal bunkó áll

Kövér László szerint a társadalom kettéosztottságának fenntartása a választások után is célja a kormánypártokkal szemben álló hazai és nemzetközi erőknek - mondta az MTI-nek adott interjújában Kövér László, az Országgyűlés újonnan választott elnöke.

"Csakhogy egyre jobban látszik, hogy a fagyi visszanyal vagy a kígyó a farkába harap, mert már olyan transzparensek is megjelennek a tüntetéseken az Orbán takarodj! mellett, hogy az ellenzék is takarodjon" - húzta alá.

2 hete | 0 hozzászólás | via Sztárklikk.hu

Itt a negyedik Orbán-kormány

Íme, országunk vezetői. Véglegessé vált a 4. Orbán-kormány névsora, jelentette be Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke. Magyarország új kormánya az Országgyűlés alakuló ülését követő hetekben áll fel - olvasható Havasi közleményében. Az újoncok Az Emmi élén Kásler Miklós , az Országos Onkológiai Intézet főigazgatója váltja Balog Zoltánt. Az egészségügyért is felelős miniszter meglepő nézeteket vall. Szerinte a halálos betegségek nagy része elkerülhető lenne a Tízparancsolat betartásával.

4 hete | 0 hozzászólás | via Index.hu

Kormány és parlament - Egyre botrányosabb lesz a főtársbérlet

Akár elfogadhatónk tartja, akár nem, ez van - közölte Lázár János, amikor a Népszava tudósítója tegnap megkérdezte: elfogadhatónak tartja-e, hogy bizonyos szempontból Kövér László irányítja a kormány munkáját. A kancelláriaminiszter világossá tette, hogy véleménye szerint a Parlamentnek a mindenkori házelnök a főnöke. A kormány csak megtűrt vendég a Házban, ezért alkalmazkodnia kell.

1 éve | 0 hozzászólás | via Népszava Online

Oldalak