A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

kormány

Kormány és parlament - Egyre botrányosabb lesz a főtársbérlet

Akár elfogadhatónk tartja, akár nem, ez van - közölte Lázár János, amikor a Népszava tudósítója tegnap megkérdezte: elfogadhatónak tartja-e, hogy bizonyos szempontból Kövér László irányítja a kormány munkáját. A kancelláriaminiszter világossá tette, hogy véleménye szerint a Parlamentnek a mindenkori házelnök a főnöke. A kormány csak megtűrt vendég a Házban, ezért alkalmazkodnia kell.

5 hónapja | 0 hozzászólás | via Népszava Online

Ákostól független a kormány lépése – magyarázkodik az Emmi

A kormánynak a szólás szabadságát kell védenie, a Telekom-szerződések felmondása pedig nem is Ákoshoz kapcsolódik – mondta az ATV-ben Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) államtitkára. Péntek reggel Rogán Antal is beszélt az ügyről egy másik csatornán, de ő nem hangsúlyozta, hogy a válaszlépés független lenne Ákostól.

1 éve | 1 hozzászólás | via HVG

A kormány cáfolja a kémtelepítést a sajtóba, a törvény nem

A több ezer önkormányzati hivatal mellett a választási szervekhez is beépíthetnének titkosszolgákat az elhárító és hírszerző szolgálatok a jövőben a belügyminiszter előterjesztésére. A túlságosan tágan értelmezhető javaslaton a szakma és a politika is megdöbbent, az indokokra pedig az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottsága is kíváncsi. A kormány szerint félreértik, félremagyarázzák a szándékot.

1 éve | 1 hozzászólás | via Origo

Föld S. Péter írása Minden nagyon jó - ami nem, az meg még jobb

600 millió forintért fényezi magát a kormány, plakátokon rikácsolja bele a világba, hogy nem kér az illegális bevándorlókból, csökkentette a rezsit, emelte a minimálbért, óvodába küldte a gyerekeket. Minden magyarok legkiválóbb kormánya semmit sem hallgat el saját zsenialitásából, büszkén tudatja mindenkivel, hogy mennyi jót tett a magyar emberekkel. Működnek a reformok, ez az üzenete ennek az önfényező szemfényvesztésnek, mely, ha igaz lenne, nem lenne szükség rá. Akkor méregdrága plakátok nélkül is mindenki tudná, hogy neki mennyire jó.

1 éve | 0 hozzászólás

Oldalak