A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

kitíltás

Kitiltott roma politikusok

Feljelentést teszünk képviselői jogok korlátozása, valamint közérdekű adatokkal való visszaélés miatt az elnökség és a hivatalvezető ellen – közölte lapunkkal Lakatos Oszkár, az Országos Roma Önkormányzat (ORÖ) ellenzéki tagja.

2 hónapja | 0 hozzászólás | via Népszava Online

A jogállam esete Vida Ildikóval

Korrupt hivatalnokok az állami berendezkedéstől függetlenül, mindenhol előfordulnak. Az egyes országok között az a különbség, hogy jogállami eszközökkel harcolnak-e a korrupció ellen, vagy normává teszik azt. Ebben a harcban Magyarországot lefegyverezték.

3 éve | 0 hozzászólás | via Stop

Föld S. Péter blogja Föld S. Péter: Kitiltva-e vagy?

Varga Mihály, nemzetgazdasági miniszter jó egy hete azt mondta: annak idején, amikor átvette a minisztérium irányítását, abban állapodott meg beosztottjával, a NAV elnökével, hogy az minden, a munkáját érintő kérdésről tájékoztatja. S mivel Vida Ildikó az állítólagos amerikai kitiltásról nem mondott neki semmit, ezt ő nem tudja másként értelmezni, minthogy Vida Ildikó nem érintett a kitiltásban.

3 éve | 0 hozzászólás

K.Úr.Ír blog Szele Tamás: Pistának most jobb?

Kérem, négy évig biztos volt benne a Pista, hogy neki jó lesz. Sőt, egyre jobb, mi több, Jobbik. Most a Pista durcás. A Pistától elvették a kicsi, felhúzható hargitáját, nem lovagolhat a kopjafán, búcsút mondhat a székelykapunak. Nem kap sem túrós puliszkát, sem fenyővizet, mert rosszalkodtak a kis pajtásaival. Pista haragszik, tiltakozik, toporzékol, kezén húzatja magát, bömböl. Márpedig Pistának tudomásul kell vennie, hogy a szomszédban nem rosszalkodhat.

3 éve | 0 hozzászólás

Oldalak