A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Kerényi Imre

Népszava Online: "Bayer kötete Petőfiéhez hasonlítható" - állítja Kerényi

Kerényi Imre, az Alaptörvény terjesztésével kapcsolatos koncepció kidolgozásáért, végrehajtásának irányításáért felelős miniszterelnöki megbízott rá tudott tenni még egy lapáttal a tegnapi amúgy is botrányos bejelentésére, miszerint Bayer Zsoltot meg fogja jelentetni a Nemzeti Könyvtárban. A volt színházigazgató az atv.hu-nak magyarázta, miért döntött úgy, hogy a trágár, rasszista, gyűlöletkeltő írásairól ismert szélsőjobboldali publicista kötetét Móricz Zsigmond, Karinthy Frigyes vagy épp Kosztolányi Dezső művei közé emeli, de bár ne tette volna.

9 hónapja | 0 hozzászólás | via Népszava Online

Ilyen lesz Orbán újságja

Gyorséttermi kaján élt és húsz kilót fogyott egy amerikai tanár, hogy bebizonyítsa, nem a hamburger a felelős az elhízásért; kenyérdarabot használ csalétekként egy okos madár; jó tanácsok ahhoz, hogyan kerüljük el a fertőzéseket egy repülőúton – ilyen és ehhez hasonló cikkek olvashatók a csupa jó hírekre szakosodott sajtóorgánumokban.

4 éve | 1 hozzászólás | via 168 óra Online

Egyenlítő blog Javaslatok Kerényi Imrének

Most azt kéne javasolnom, hogy igyunk meg egy konyakot, de sajnos nem vagyok kommunista, illetve, dehogy sajnos. Nagy szerencse viszont, hogy, ahogy a fent idézett videóban mondta, kitanulta a diktatúrát, mert az ilyen irányú ismeretekre most nagyobb szüksége lehet, mint valaha.

5 éve | 0 hozzászólás

Kulka helyre tette az elszabadult Kerényit és a sunyító Vidnyánszkyt

"Kerényi Imre, a tudatos nemzeti közjogi gondolkodás megalapozásával és ehhez kapcsolódva a magyar kulturális értékek megőrzésével és fejlesztésével összefüggő feladatok ellátásáért felelős miniszterelnöki megbízott buzizik, és a Nemzeti Színház jövendőbeli igazgatója, Vidnyánszky Attila ebben semmi kivetnivalót nem talál" - írta Kulka János színművész nyílt levelében, hozzátéve: helyettük szégyelli magát.

5 éve | 0 hozzászólás | via Stop

Oldalak