A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Kerényi Imre

Ilyen lesz Orbán újságja

Gyorséttermi kaján élt és húsz kilót fogyott egy amerikai tanár, hogy bebizonyítsa, nem a hamburger a felelős az elhízásért; kenyérdarabot használ csalétekként egy okos madár; jó tanácsok ahhoz, hogyan kerüljük el a fertőzéseket egy repülőúton – ilyen és ehhez hasonló cikkek olvashatók a csupa jó hírekre szakosodott sajtóorgánumokban.

3 éve | 1 hozzászólás | via 168 óra Online

Egyenlítő blog Javaslatok Kerényi Imrének

Most azt kéne javasolnom, hogy igyunk meg egy konyakot, de sajnos nem vagyok kommunista, illetve, dehogy sajnos. Nagy szerencse viszont, hogy, ahogy a fent idézett videóban mondta, kitanulta a diktatúrát, mert az ilyen irányú ismeretekre most nagyobb szüksége lehet, mint valaha.

4 éve | 0 hozzászólás

Kulka helyre tette az elszabadult Kerényit és a sunyító Vidnyánszkyt

"Kerényi Imre, a tudatos nemzeti közjogi gondolkodás megalapozásával és ehhez kapcsolódva a magyar kulturális értékek megőrzésével és fejlesztésével összefüggő feladatok ellátásáért felelős miniszterelnöki megbízott buzizik, és a Nemzeti Színház jövendőbeli igazgatója, Vidnyánszky Attila ebben semmi kivetnivalót nem talál" - írta Kulka János színművész nyílt levelében, hozzátéve: helyettük szégyelli magát.

4 éve | 0 hozzászólás | via Stop

Hacsaknem blog A marhabőrbe kötött ország

Van egy ország, ahol haccázezerér’ marhabőrbe kötnek egy alkotmányt is, ha kell. Ha nem, akkor is. Van egy ország, ahol a fáraó megbízásából dolgozó emberek, akik a demokrácia fátyoltáncát járják, küldetésüket úgy kezelik, mint amikor egy játszótéri homokozóban kell lekörözni a szomszéd hülyegyereket, valami nagyon eredeti mutatvánnyal

4 éve | 1 hozzászólás

Oldalak