Szerkesztők ajánlják Azt javaslom Lázár Jánosnak...
A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Jobbik

A Jobbik egy elegáns mozdulattal szembeköpte a devizahiteleseket – persze aljas, sunyi indokokkal

Az MSZP azonban sikeresen küzd tovább.Összegyűlt a szükséges számú képviselői aláírás az Országgyűlés rendkívüli ülésének összehívásához - jelentette be az MSZP frakcióvezetője csütörtökön Budapesten sajtótájékoztatón.Tóth Bertalan közölte: negyven képviselő, az MSZP-sek mellett az LMP-frakció tagjai és a független képviselők...

1 hete | 0 hozzászólás | via Balramagyar.hu

Ténytár blog Bérunió az EU-ban? Hatalmas butasággal állt elő a Jobbik

Annak ellenére, hogy Vona Gábor a Jobbikot a Fidesz egyetlen alternatívájaként próbálja beállítani, és emiatt az elmúlt 2 évben a centrum irányába próbálta terelni a pártot, konkrét programot vagy tervet, hogy miben változtatnának a Fideszhez képest, ha hatalomra kerülnének,mégsem láttunk a Jobbiktól. Vona irányváltása ráadásul komoly ideológiai válságot okozott a pártban, ami együtt járt azzal, hogy egyetlen aktuális témát sem tudott felkarolni a párt.

2 hónapja | 0 hozzászólás

Ténytár blog „Fizessenek a gazdagok!” – Populizmus, vagy komolyan vehető politikai irány?

Az utóbbi hónapokban mind a baloldal, mind pedig a Jobbik olyan javaslatokkal állt elő, amelyek a legvagyonosabb társadalmi rétegeteket adóztatnák meg. A „fizessenek a gazdagok” szlogen nem 2017 politikai terméke, hiszen már a 2010-es kormányváltás előtt is megpróbálkozott a Bajnai-kormány a vagyonadó bevezetésével, ez azonban elvérzett az Alkotmánybíróság előtt.

4 hónapja | 0 hozzászólás

Elválik a Vona a májtól

Amint arról lapunk is beszámolt, az idén december 24-ére eső szenteste és hanuka alkalmából köszöntötték politikusaink a hazai egyházi szervezeteket, többek között a Jobbik az EMIH-et. Ez utóbbi vezetője, Köves Slomó mértéktartó tisztelettel, de visszautasította Vonáék jókivánságait, mondván: álságos szavaival ott népszerűsködjön, ahol eddig is „a sötétséget terjesztette”.

7 hónapja | 0 hozzászólás | via Pesti Bulvár

Vona Hanukát üdvözli, a zsidó szervezet kikéri magának

A Jobbik vezetői levélben üdvözölték a magyarországi zsidóságot Hanuka alkalmából. Köves Slomó, az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség (EMIH) vezető rabbija válaszlevelében azt javasolta a Jobbik vezetőinek, hogy ezt a gesztust inkább azokon a fórumokon demonstrálják, ahol eddig a sötétséget terjesztették a fény helyett.

7 hónapja | 1 hozzászólás | via Pesti Bulvár

Oldalak