Szerkesztők ajánlják Az agyhalál jelei
A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Jobbik

Ha ezt meglépi a Fidesz, akkor a Jobbik mehet a lecsóba!

Nem igazán örülök a Jobbik létezésének. Egyrészt azért, mert a mai napig megoldatlanok azok a problémák, amik egyáltalán kiváltották a létezését. Másrészt, azok a megoldások, amiket válaszként adnak ezekre a kérdésekre, nem csak hogy nem az ízlésemnek valók, de gyakran a minimális emberiességet is nélkülözik.

1 hete | 0 hozzászólás | via Pesti Bulvár

Kettős Mérce blog A bérunió jó kezdeményezés, a Jobbik viszont a Jobbik

A Jobbik béruniós aláírásgyűjtésével szembeni legfőbb kifogás, hogy a keleti (és déli) valamint a nyugati, vagy másként a centrum és a periféria béreinek egyensúlyba hozása az Unión belül megvalósíthatatlan. Megvalósíthatatlan, mert óriási a termelékenységbeli különbség, ami alapvetően meghatározza ezt a bérkülönbséget, és megvalósíthatatlan, mert úgyse mozdítható erre a politika. De valóban ez a kezdeményezés célja, és valóban megvalósíthatatlan a béruniós követelés?

3 hete | 0 hozzászólás

A Jobbik egy elegáns mozdulattal szembeköpte a devizahiteleseket – persze aljas, sunyi indokokkal

Az MSZP azonban sikeresen küzd tovább.Összegyűlt a szükséges számú képviselői aláírás az Országgyűlés rendkívüli ülésének összehívásához - jelentette be az MSZP frakcióvezetője csütörtökön Budapesten sajtótájékoztatón.Tóth Bertalan közölte: negyven képviselő, az MSZP-sek mellett az LMP-frakció tagjai és a független képviselők...

2 hónapja | 0 hozzászólás | via Balramagyar.hu

Ténytár blog Bérunió az EU-ban? Hatalmas butasággal állt elő a Jobbik

Annak ellenére, hogy Vona Gábor a Jobbikot a Fidesz egyetlen alternatívájaként próbálja beállítani, és emiatt az elmúlt 2 évben a centrum irányába próbálta terelni a pártot, konkrét programot vagy tervet, hogy miben változtatnának a Fideszhez képest, ha hatalomra kerülnének,mégsem láttunk a Jobbiktól. Vona irányváltása ráadásul komoly ideológiai válságot okozott a pártban, ami együtt járt azzal, hogy egyetlen aktuális témát sem tudott felkarolni a párt.

4 hónapja | 0 hozzászólás

Oldalak