A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Horn Gyula

Nem mindennapi képsorok kerültek elő arról, ahogy Torgyán Horn Gyulát köszöntötte fel

Ki gondolná, hogy két ellentétes ideológiával rendelkező politikus képes úgy megférni egymás mellett, hogy a folyosón előszeretettel pacsiznak le a másikkal? Torgyán József és Horn Gyula ilyenek voltak. A Mokka készített videót arról, ahogy több közéleti szereplő is üdvözli a volt miniszterelnököt, köztük a megboldogult kisgazdapárti vezető is.

Nem Torgyán az egyetlen, aki szerepel a Mokkás felvételen, más honatyák is felköszöntötték annak idején Horn Gyulát.

12 hónapja | 1 hozzászólás | via Ellenszél

Politikusból államféfi

A Magyar Szocialista Párt a múlt héten emlékezett meg arról, hogy huszonöt évvel ezelőtt, 1990. május 27-én választották a párt elnökévé Horn Gyulát. Neki meghatározó szerepe volt abban, hogy 1989. októberi megalakulásakor az MSZP szociáldemokrata utat választott és az 1994-es választásokon szociáldemokrata politikával indult. A párt hitelességét jelentős mértékben Horn Gyula korábbi politikai pályája, a reformok támogatása és a külpolitikai nyitás teremtette meg.

2 éve | 0 hozzászólás | via mszp.hu

Pufajkával gyalázták meg Horn Gyula emlékművét

Ismeretlenek meggyalázták Horn Gyula volt miniszterelnök emlékművét Marcaliban - tudatta a szocialista párt hétfőn közleményben az MTI-vel. Mesterházy Attila felháborodását fejezte ki a volt kormányfő és MSZP-elnök emlékét gyalázó bűncselekmény miatt, és azonnali rendőrségi vizsgálatot, valamint az elkövetők felelősségre vonását követeli.

4 éve | 1 hozzászólás | via Pécsi Stop

Horn Gyula utolsó útja

Nem kerülte el az aktuálpolitika Horn Gyula temetését: Katona Béla Sólyom Lászlónak üzent búcsúbeszédében, Martin Schulz EP-elnök a magyarok és Európa összetartozásáról beszélt, Hans-Dietrich Genscher volt német külügyminiszter személyes barátként búcsúzott egykori kollégájától. Orbán nevének hallatára pfújolás tört ki.

4 éve | 0 hozzászólás | via Népszabadság Online

Oldalak