A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Handó Tünde

Bírák, falnak vetett háttal

Fidesz sincs. Mi köze ennek a pártnak Habony Árpádhoz, Mészáros Lőrinchez, Garancsi Istvánhoz, Matolcsy Györgyhöz, bárkihez, aki érdemleges hatalommal bír a rendszerben? Csak Orbán Viktor köti össze őket a Fidesszel. Őt viszont nem kontrollálja a pártja. Inkább fordítva.

3 hónapja | 0 hozzászólás | via 168 Óra Online

Nem tűrik Handó Tünde túlhatalmát, elnöküket perlik a bírák

Handó Tünde, az Országos Bírósági Hivatal elnöke már törvényi erejű rendelkezést hoz és előírja azt is, hogy ki és mit gondolhat – ezt kifogásolják azok a bírák, akik Strasbourgban és az Alkotmánybíróságon támadták meg a bírósági korrupció kivédésére hivatott, de visszaélésekre széles lehetőséget nyújtó integritási szabályzatot.

1 éve | 0 hozzászólás | via HVG

Okostojás megmondja Szájer újra csatasorban

Szájer József bosszúsan elmormolt néhány válogatott káromkodást a bajsza alatt, aztán keserves mártírképet vágva előbányászta az ő istenített iPadjét. Akkurátusan ellenőrizte, hogy töltöttek-e az akkumulátorai, hisz mióta végzett az Alaptörvény megszerkesztésével alig-alig használta.

5 éve | 1 hozzászólás

Egyenlítő blog Pofon a Fidesznek – nyertek a bírák

Ha a demokratikus rendszer szisztematikus lebontásáról van szó, akkor nem tétlenkedik a kormánypárt. A kétharmad birtokában bevezettek egy pártalkotmányt, csorbították az alkotmánybíróság jogkörét, és minden független intézet fölött átvették az irányítást – leszámítva az MNB-t. A médiakontroll birtokában megpróbálják elhallgattatni az ellenzéki rádióadásokat, mindeközben szakszerű hírszolgáltatásról egyáltalán nem lehet beszélni.

5 éve | 2 hozzászólás

Oldalak