A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

hajléktalanok

Kolozsvári Szalonna Miközben Marsi Anikó undorodva befogja az orrát, és szimbolikusan összehányja magát

Vajna András közpénztévéje Marsi Anikó képernyőhős főszereplésével megalkotta minden idők leggyomorforgatóbb riportját. Rossz hír lehet az érintetteknek: nem az aluljárók olykor kétségtelen bűzétől és mocskától háborog a gyomrom, hanem ettől a bomlásszagú erkölcsi mélyrepüléstől, amit az adóelkerülő milliárdos stróman TV2 nevű szörnyszülött csatornája főműsoridőben, híradónak és ténynek álcázva belenyomott az ország pofájába.

1 éve | 0 hozzászólás

Kolozsvári Szalonna Amiben igazán jók vagytok: a földön fekvő nyomorultak kéjes rugdosása

Addig is, amíg kijön az állami rendezvények rendbontóit móresre tanító törvény végleges változata Pintér Olajszőke Sándor asztaláról, amelyben szépen lefektetik azokat a viselkedés-, valamint illemtani szabályokat, amik előírják, hogyan szabad állni-ülni-hóvirág pózban nemzetileg elérzékenyülni olyan állampárti bulikon, ahol ettől arrafelé kizárólag ünnepelni lehet a színpadon állót, teljesen visszafogott stílusban szeretnék megnyilvánulni jelentéktelen társadalmi kérdésekről.

1 éve | 0 hozzászólás

Bécsbe mennek a magyar hajléktalanok is

Az elmúlt négy évben egyre több uniós hajléktalan érkezett Bécsbe és az áradat csak csak egyre erősödik – közölte az osztrák Carita igazgatója. Tavaly már majdnem 1900 magyart, bolgárt, románt, szlovákot és lengyelt láttak el a szervezet szükségszállásán, miután ezek az emberek nem kaphatnak szociális juttatásokat.

2 éve | 0 hozzászólás | via 168 Óra Online

Oldalak