Szerkesztők ajánlják Semjén most mindenkinek üzent
A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Gyurcsány Ferenc

Egyenlítő blog OrbánVikipédia: Sukoró és társai

A Hócipő című szatírikus kéthetilap honlapja OrbánVikipédiát indított, amely valószínűleg képes lesz arra, hogy az utókornak hitelesen és pontosan mutassa be a regnáló miniszterelnök munkásságát. Úgy érezzük, hogy ezt még a Hócipőnél is közkincsebbé kell tenni, így kedves Olvasóink nálunk is szemezgethetnek az OrbánVikipédiából.

4 éve | 1 hozzászólás

K.Úr.Ír blog Szele Tamás: Ponyvaregény

Ha én kiadói szerkesztő volnék – írók, mondassatok hálaadó misét a Bazilikában, mert nem vagyok az – ezt a kéziratot úgy vágnám a szerzőjéhez átírás végett, hogy beleremegne a város Csepelig. Igen, kérem, a tegnap nyilvánosságra került titkosszolgálati jelentésről van szó, mely Gyurcsány Ferencre és az őszödi beszédre vonatkozik.

4 éve | 0 hozzászólás

Egyenlítő blog Tényleg összefogtak

Szombat délutánra véglegessé vált az összefogás az ellenzéki erők között: a szocialisták kongresszusa hivatalosan is elfogadta a listát, és Mesterházy Attilát nevezte meg miniszterelnök-jelöltként. Természetesen mindenki tudta, hogy így lesz, de a hivatalos út, az hivatalos út.

4 éve | 0 hozzászólás

Mészáros Tamás: A realitás parancsa

Nem ment könnyen. És gyorsan se. Jobb esetben már legalább egy évvel ezelőtt megtörténhetett volna. De a politikában nagyon ritkán születnek könnyű és gyors döntések; a „jobb esetekről” pedig később gyakran kiderül, hogy valójában rosszak voltak. A realitáson ugyanis nem érdemes kifogni. Kiérleletlen megállapodások nem sokat érnek, az idő hamar felülírja őket.

4 éve | 61 hozzászólás | via 168 óra Online

Oldalak