A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Gőgös Zoltán

Lázár mossa kezeit, Fazekas tovább rombol

Hivatalos kérdéseim után Lázár János újabb bizonyítékokat kért a hortobágyi Kehi vizsgálat elrendeléséhez. Miután ezt megkapta, ahelyett, hogy intézkedett volna, arra a Fazekas Sándorra bízta a választ, aki az elmúlt 7 éves minisztersége alatt még egyetlen egy konkrét szakmai kérdésre sem tudott válaszolni.

4 hónapja | 0 hozzászólás

Legyünk végre tökösek! – Gőgös Zoltánnak vidéken nem kell GPS

Évente hetvenezer kilométert tesz a kocsijába Gőgös Zoltán, a Budapest határain túl leggyakrabban felbukkanó szocialista politikus. Hetente legalább kétszer mozdul ki a fővárosból: kisvárosokban és falvakban kampányol, személyes problémákat próbál megoldani, sajtótájékoztatót, lakossági fórumot tart. Olykor kaszál, kombájnt vezet, disznót vág. Elkísértük egy Gyöngyös-környéki turnéjára az MSZP elnökhelyettesét.

9 hónapja | 0 hozzászólás | via 168 Óra Online

Meglepő hibákat találtak az földügyi népszavazás aláírásainál

Az MSZP átnézte a Nemzeti Választási Iroda hibásnak titulált aláírásokat, amiket a földügyi népszavazáshoz adtak le és meglepő hibákat fedeztek fel. Gőgös Zoltán, a párt elnökhelyettese a Klubrádiónak azt mondta: előfordult olyan, hogy a személyi szám végén szereplő 0-ást 6-osnak nézték, vagy az aláírást gyűjtő nem tüntette fel a személyi számának első számjegyét. A politikus szerint csalásról lehet szó, nem adják fel, jogorvoslatot fognak kérni az ügyben.

1 éve | 2 hozzászólás | via Klubrádió

Oldalak