A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

gazdaság

Nincs mese: rosszabb a helyzet, mint Kádár idejében

Egészen eltérően értékelik az emberek azt, hogy jobb-e az élet, mint 50 évvel ezelőtt. A gazdaságilag sikeresebb országokban általánosságban örülnek az elmúlt fél évszázad fejleményeinek. Magyarországon ellentmondásos a helyzet, egy kicsivel többen vannak azok, akik szerint 50 éve jobb volt.

1 hónapja | 0 hozzászólás | via Portfolio

Ténytár blog Gazdasági kilátások 2017-ben – Gyorsabb növekedés és drágább

A 2016-os év korántsem a kormány tervei szerint alakult, és már az első negyedévben bebizonyosodott, hogy a „magyar gazdasági csodát” az uniós források tartják lélegeztetőgépen. A GDP-növekedés 2 százalék körül alakulhatott - a tényleges éves adatokat még nem közölte a KSH -, ami elmarad az azt megelőző évek 3 százalék körüli növekedésétől, és a kormánypárt várakozásától.

11 hónapja | 0 hozzászólás

Ténytár blog Magyarország erősödik, szereti magát a kormánypropaganda

„Magyarország erősödik!” – szól a kormány legújabb öntömjénező üzenete. Üzenik ezt, miközben az orvosok elvándorlása nem lassul, a kórházi technikai dolgozók évek óta kimaradnak a béremelésből, a tanárokat pedig átvágják a fizetésükkel, miközben nyíltan felvállalják, hogy tesznek a jövő generáció nevelőinek véleményére.

1 éve | 2 hozzászólás

Ne aggódjon, jövőre még gazdagabbak leszünk

A kormány sikerpropagandáját elnézve Magyarország a legeslegek országává vált 2016-ban. Béremelések, adó- és járulékcsökkentések, otthonteremtési támogatás, bürokráciacsökkentés, javuló munkaerőpiaci helyzet, államháztartási egyenleg javulása, felminősítések – hogy csak a fontosabbakat említsük.

1 éve | 2 hozzászólás | via 24 HU

Oldalak