A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Föld S. Péter

Gépnarancs Föld S. Péter: Isten levele Balog emberi tehertétel miniszternek

Balog Zoltán vasárnap a magyar baptisták 4. világtalálkozójának debreceni záró istentiszteletén azt mondta a kormányról, mert hát miről is beszéljen egy lelkész az istentiszteleten, hogy sok mindent nem jól csinálunk, de akik imádkoznak, arra kérik a mindenható Istent, a megváltót, hogy igazítsa ki, adjon jó tanácsokat, hogy jó irányba menjenek a dolgok.

9 hónapja | 0 hozzászólás

Huppa Földes Péter: Kohn Zsigmondné zsidó volt nógrádi lakos

Most, amikor az izraeli miniszterelnök Budapesten tárgyal, és úgy tesz, mintha nem tudná, hogy érkezése előtt teli volt náci plakátokkal az ország, és a távozása után sem lesz ez másképp, valamint dübörög a Horthy-kultusz és a múltmásítás is megy ezerrel, eszembe jutott egy korábbi írásom, amelyet „Kohn Zsigmondné zsidó volt nógrádi lakos” esete ihletett, aki egy alkalommal elmulasztotta be fizetni a villanyszámláját.

10 hónapja | 0 hozzászólás

Gépnarancs Föld S. Péter: Állítsuk meg Orbán Ui-t!

Nem dicsekvésként, inkább rosszkedvűen idézek néhány részletet egy 2002-es (bizony, nem csalás, nem ámítás, 2002-es) írásomból, amely a Budapesti Lapban jelent meg. A cikk címe: Állítsátok meg Orbán Uit, és néhány nappal az akkor még kétfordulós választások első fordulója után íródott.

11 hónapja | 0 hozzászólás

Oldalak