A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Fidesz

A Fidesz bulvárcsatornája lehet az ATV

Részletes tényfeltáró cikkben számol be a 444 arról, hogyan vált a Hit Gyülekezete által erősen támogatott ATV mára a kormánypárt udvari bulvártévéje. Bár 2010-ig a Fidesz üldözte a Hit Gyülekezetét, ezek után egyre több kormányzati pénz jelent meg az egyház közelében, majd a mindig is baloldalinak számító tévé kezdte átvenni a kormány migránsozását, és egyre szívesebben igazolt munkatársakat kormányközeli helyekről.

1 hete | 0 hozzászólás | via Index

„Mindenkire lőni kell", így aztán rá is kapcsolt a közösségi médiás

Minden korábbinál nagyobb mértékben árasztották el a legnagyobb közösségi portált a kormánypárt 2018 tavaszán szavazatokért induló politikusainak bejegyzései: adakoznak, ünnepelnek, koncerteznek, avatnak, átadnak, sőt, ha kell, még az óvodákba is ellátogatnak. A szakértő szerint nagyon nincs is más választásuk, mindenki a saját súlyának megfelelő médiafelülethez juthat csupán, így a Fidesz stratégiája az lehet: a lehető legtöbb csatornán mindenkire „lőnek".

1 hete | 1 hozzászólás | via 168 Óra Online

Farkas Flórián a Magyar Hírlapban megmondta, kire...

Botrányai miatt jó ideje csak ritkán és akkor is kizárólag kormánypárti szerkesztőségeknek nyilatkozik Farkas Flórián, a Lungo Drom elnöke. Most a Magyar Hírlapot "tisztelte meg" azzal, hogy interjút adott, benne a Fidesz melletti erős kampányolással és persze némi sorosozással.

1 hónapja | 1 hozzászólás | via HVG

Oldalak