A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Fidesz

Kolozsvári Szalonna És akkor majd jön az értetlenkedés, vinnyogás...

A rajongók valamikor fülkeforradalmian népes, ám egyre fogyatkozó és lemorzsolódó táborának egyben tartása az elkövetkezendő súlyos hónapok (közel egy év!) mindennél fontosabb célkitűzése a kormánypárt számára. Érthető okokból, amelyekről naponta beszélünk. Egyre elkeseredettebben kell kapaszkodni azokba a helyzetekbe, amelyekből hangos botrányt lehet csapni, hiszen a fegyverropogás az egyetlen, ami – a lebutított csatakiáltásokban utazó, mindent túlharsogni kényszerülő propagandamédia lázas igyekezetével karöltve – elfedheti az elmúlt lassan nyolc év sikertörténetét.

2 hete | 0 hozzászólás

Kiszivárgott hangfelvételeket kaptunk: elhagyta a kórházban szülő feleségét az ex-fideszes, CÖF-ös, liberális politikusért – megmutatjuk, kiről van szó!

Nehéz bemutatni egy kaméleont, hiszen megfoghatatlan. Folyton változtatja a színét, ezért alig lehet megragadni. Így van ezzel Vargha Nóra is, akinek a múltja arról árulkodik, hogy ha lenne tantárgy a köpönyegforgatásból, ő biztosan jelesre vizsgázna belőle. Vargha Nóra ugyanis:

3 hete | 0 hozzászólás | via Pesti Bulvár

Ténytár blog Az utóbbi idők választási-csalástörténete

Időközi választást tartottak a Józsefvárosban és Zuglóban is. Mint a választásokat oly gyakran, ezeket is körüllengi a csalás gyanúja. Ha visszatekintünk az eltelt pár évre, nem kell nagyítóval keresni az olyan eseteket, amikor a választás tisztasága, ha csak a híresztelések szintjén is, kissé bemocskolódott.

3 hete | 0 hozzászólás

Oldalak