A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

feljelentés

"Legfőbb Ügyészség részére" - Korózs Lajos feljelentést tett

Fent nevezett személyek, annak ellenére, hogy 2010. április 06-ai választások óta a parlamenti többséget adó FIDESZ párt országgyűlési képviselői (Matolcsy György 2013-ig, azóta MNB elnök), illetve Orbán Viktor a Kormány vezetőjeként miniszterelnök semmit sem garantálnak a mai napig a fenti 2010. december 06. napján kelt „A kötelező magánnyugdíj-pénztári tagok védelméről” című politikai nyilatkozatban foglaltakból.

3 hónapja | 0 hozzászólás

Rezeda Világa Rezeda világa: Kinek fáj a hetesi pofon?

Egy év öt hónap felfüggesztett börtönt kapott, és másfél évre eltiltotta a pedagógusi hivatástól a kommunista bíróság Gyula bácsit, a hetesi tanerőt, mert éveken át pofonnal, nyakassal honorálta a magatartásbeli elhajlásokat. A gyerekek fejét osztálynaplóval, munkafüzettel ütötte, a lábukra taposott, hátukat rúddal ütötte – hol a diákok szeme láttára, hol a tanári szobában vagy a tornateremben.

4 hónapja | 0 hozzászólás

600 ezer helyett csak 50 ezret ér Áder János jó híre

600 ezerről 50 ezer forintra mérsékelte Kúria a sérelemdíjat, amit Vágvölgyi B. András újságíró köteles Áder Jánosnak megfizetni a fogdás katonasztori miatt. Vágvölgyi, ahogy ígérte, megpróbálta a bíróságon a lovagkeresztjét is visszajuttatni az államfőnek, de nem sikerült.

1 éve | 0 hozzászólás | via HVG

Feljelentették Matolcsyékat

Utólag manipulálhatták a Magyar Nemzeti Bank PADA nevű alapítványának közérdekű adatként kiadott kuratóriumi jegyzőkönyveit, az ügyben a szocialista Tóth Bertalan feljelentést tett az ügyészségen: sikkasztás, hűtlen kezelés, és közérdekű adattal való visszaélés miatt.

1 éve | 0 hozzászólás | via Index

Kasza László írása: A vád: hazaárulás

Németországban egy olyan szó áll hetek óta a politikai vita középpontjában, amely ötvenhárom éve, a Spiegel-botrány óta nem szerepelt a nyilvánosságban: hazaárulás. A Szövetségi Alkotmányvédelmi Hivatal (BFV) használta a szót abban a feljelentésben, amelyet az országos főügyésznél tett a Netzpolitik.org nevű blogger ellen, mert szerinte „az ország biztonságát veszélyeztető adatokat” közölt.

2 éve | 0 hozzászólás | via 168 óra online

Oldalak