A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

EU

Orbán még mindig háborúzni jár Brüsszelbe

Az uniós vezetők egyetértettek a brüsszeli csúcstalálkozón a migráció úgynevezett külső kérdéseiben - a határvédelemben és a migránsok megállításában a határokon kívül -, de továbbra sincs egyetértés köztük a betelepítések és a bevándorlás kérdésében - közölte Orbán Viktor miniszterelnök péntek kora hajnalban, összegezve a csúcstalálkozó első napjának eredményeit.

19 órája | 0 hozzászólás | via Index

Népszava Online: Ingyenwifi lesz az Unióban

Az Európai Unió Tanácsa jóváhagyta, hogy az unió a városházákon, könyvtárakban, parkokban és egyéb nyilvános helyeken elérhető ingyenes wifi-hozzáférési pontok létesítését finanszírozza - közölte a testület. Az EU külön alappal támogatja, hogy 2020-ig mintegy 6000, eddig ingyenes wifivel le nem fedett településen építsenek ki hotspotokat a közösségi élet helyszínein. Az erre elkülönített összeg 120 millió euró.

2 hónapja | 0 hozzászólás | via Népszava Online

HVG Tóta W. Árpád: Ti fekélyek a kohézió testén

2020-tól más szelek fújnak majd az Európai Unióban, és egyelőre nem tiszta, hogy merre is fogják fújni a ropogós, és nem utolsósorban kényelmesen ellopható eurókat. Nem véletlenül szaglászik Felcsúton az Európai Parlament költségvetési ellenőrző bizottsága: a mostani hibák és bűnök mind befolyásolják, hogy mi lesz három év múlva.

2 hónapja | 0 hozzászólás

Oldalak