A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

DK

DK: Mindenki vonuljon ki a...

Nagyobb lenne az esélye a 2018-as választási győzelemnek, ha a demokratikus ellenzék kivonulna a parlamentből – ezt a DK alelnöke nyilatkozta és arra kérte az ellenzéki pártokat, fontolják meg, hogy érdemes-e részt venni a látszat parlament munkájában.

7 hónapja | 1 hozzászólás | via Pesti Bulvár

Népszavazási aláírásnak álcázott adatgyűjtéssel nehezíti a DK az olimpiaellenes kampányt?

Kedd este rakott ki a Facebook-oldalára és a honlapjára a DK egy aláírásgyűjtő ívet, amellyel a párt az olimpia ellen gyűjt aláírást. Az aláírás helye fölött a Momentum olimpiaellenes népszavazási kérdése olvasható, illetve az, hogy az aláíró, aki megadja adatait, ezzel támogatja, hogy a DK támogassa azt, hogy a rendezésről népszavazás döntsön. Hogy milyen népszavazásról van szó, ki kezdeményezte azt, és a DK ezért mit tesz, arról szó sincs. Csak a Facebook oldalukon szerkesztették utólag az online ívet kirakó posztot, hogy azért írják alá az utcán is az emberek.

9 hónapja | 0 hozzászólás | via Kettősmérce blog

Épp csak a családot nem kérdezték a Rózsa Milán-díjról

Felmerült, hogy a tavaly öngyilkosságot elkövető aktivistáról, Rózsa Milánról elnevezett díjat adnának át egy LMBT-konferencián. A probléma az, hogy a szervezők a díj elnevezéséről még az elhunyt családját sem kérdezték. Az aktivista barátai azon is kiakadtak, hogy gyanúsan Gyurcsány pártjához közelinek tűnik az esemény. A szervezők szerint ez tévedés.

2 éve | 0 hozzászólás | via HVG

Oldalak