A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

demokrácia

A tüntetések elé

Még most sincs meg a vasárnapi választások hivatalos végeredménye. Kételyek, kétségek, eltűnt, elveszett szavazatok, összeomlott, majd kicserélt választási tájékoztató rendszer, és senki, még a Fidesz által sem várt előzetes végeredmény van. Egyvalami van, ami biztos: van egy szörnyű, egy párt által beterjesztett, és egy párt által elfogadott választási rendszerünk. Torz, igazságtalan és csaló választási rendszerünk.

1 hónapja | 0 hozzászólás | via Kapcsolat.hu Facebook

Beteg demokráciában élünk

Olyan világban szeretnénk élni, ahol az emberek és a szervezetek nyíltan és szabadon munkálkodhatnak az emberi jogok belföldi és külföldi védelméért és előmozdításáért – írták "A beteg demokráciákkal szembeni ellenállás" szerzői. A tegnap este bemutatott esettanulmány Horvátországra, Magyarországra, Lengyelországra és Szerbiára koncentrál, a jelentést a régió hét civil szervezete készítette.

4 hónapja | 0 hozzászólás | via Népszava Online

Kolozsvári Szalonna Ha nem lehet megzabálni, kit érdekel?

Már megint támadják a hont. Az idegenszívű, gaz, aljas nemzetközi összeesküvéseknek se szeri se száma, már megint Magyarország lejáratása van terítéken. Még a nevük sem magyar. Ezúttal a Freedom House nevű, természetesen Soros György által rángatott álcivil szervezet ármánykodik ellenünk. Azt mondják ezek a gyíkok, hogy megmérettettünk és könnyűnek találtattunk, pedig senki nem mondhatja, hogy nem vetettük be az összes Rezsiszilárdunkat.

1 éve | 0 hozzászólás

Oldalak