A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

CÖF

Kiszivárgott hangfelvételeket kaptunk: elhagyta a kórházban szülő feleségét az ex-fideszes, CÖF-ös, liberális politikusért – megmutatjuk, kiről van szó!

Nehéz bemutatni egy kaméleont, hiszen megfoghatatlan. Folyton változtatja a színét, ezért alig lehet megragadni. Így van ezzel Vargha Nóra is, akinek a múltja arról árulkodik, hogy ha lenne tantárgy a köpönyegforgatásból, ő biztosan jelesre vizsgázna belőle. Vargha Nóra ugyanis:

10 hónapja | 0 hozzászólás | via Pesti Bulvár

Átlátszó.hu CÖF-Akadémia Georg Spöttlével az utolsókat belénk rúgó balliberális világról

Néhány napja tartott csoportos motivációs tréninget a belbudai kemény magnak a legcivilebb magyar civil szervezet, a békemenetes Civil Összefogás Fórum. Az eseményt a szervezők Civil Akadémiának nevezték el, a helyszín a Szent Margit Gimnázium, a sztárvendég pedig Georg Spöttle volt, de jutott a hallgatóságnak („szellemi honvédők”) a CÖF-elnök Csizmadia László gondolatfelhőjéből is.

11 hónapja | 0 hozzászólás

Huppa Szele Tamás: Őszi tavasz

Hogy rövid legyek, az ellenzék lebukott. A CÖF vesébe látó béljósai leleplezték a mestertervet, oda az összeesküvés, meneküljön, ki merre lát, végünk, a Békemenet orákuluma átlátott a szitán – mondjuk, eddig egyében sem sikerült átlátnia, ami nem épp komoly teljesítmény egy ilyen jól honorált társaságtól, de ne legyünk maximalisták: kis ország vagyunk, nekünk az is elég, ha minden szitán átlátnak. Azon főleg, ami nincs is. Az a dolguk, azért tartjuk őket.

2 éve | 3 hozzászólás

Oldalak