A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

CEU

Orbán kontra Soros - Mire jók a menekültek?

Orbán Viktor kormányfő - mint azt előzetesen tudatták -, hosszabb húsvéti pihenésre vonult, de előtte interjút adott a kormánypárti Magyar Időknek és az állami rádió vasárnap reggeli műsorának. A miniszterelnök nem tett mást, mint ismételte/nyomatékosította korábban már számtalanszor elmondott szövegét. Mindenki megkapja a magáét, kiváltképp az "idegen népelemek", és főként Soros György. Előkerestük a magyar származású milliárdos üzletember 2016 júliusában, az amerikai Foreign Policyben 7 pontban megfogalmazott tanulmányát a menekültkérdésről, s aminek gyakorlatilag semmi köze ahhoz, amit Orbán mond.

1 hete | 0 hozzászólás | via Népszava Online

Tüntetések hete - És folytatják, jönnek az újabb tiltakozások

A kormány elleni tiltakozások hete jön a tiltakozások hete után. Kedden az Oktogonon lesz tüntetés, szerdán a budapesti Orosz Nagykövetség elé hirdettek gyülekezőt. Csütörtökön szintén az Oktogonra, illetve a budapesti hidakra mennek demonstrálni, szombaton az Oktogonon, vasárnap pedig a Erzsébet hídon várják az embereket. Tegnap egyébként nyolc külföldi helyszínen - Párizsban, Koppenhágában, Aalborgban, Sidneyben, New Yorkban, Portlandban, Kijevben, Brémában - volt demonstráció, szerdán Szófiában lesz hasonló rendezvény. Ezek a tiltakozások követték, illetve követik a múlt szombati Szabadság téri tiltakozást.

1 hete | 0 hozzászólás | via Népszava Online

Nincs nyugalom az utcákon....

Néhány száz tüntető éjszaka átmenetileg ismét elfoglalta az Oktogont, ahova a Parlamenttől az Alkotmány és a Bajcsy-Zsilinszky úton keresztül vonultak. Innen a Terror Háza volt az újabb célpont, amit az egyik tüntető festékesflakonnal megdobott.

2 hete | 1 hozzászólás | via Pesti Bulvár

Oldalak