A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

budapesti olimpia

Ténytár blog Hová kerül majd az olimpiára szánt pénz?

Zavar érzékelhető a kormányzati kommunikációban mióta kiderült, hogy a főváros népszavazás helyett inkább visszavonja a 2024-es olimpiai pályázatát. Az elmúlt időkben ugyanis sorra cáfolták egymást a vezető kormánypárti politikusok annak kapcsán, mi lesz a Budapestre tervezett olimpiai beruházások sorsa. Az eddigiekből azonban az látszik kirajzolódni, hogy a sportlétesítmények tervei maradnak, minden más kuka.

1 hete | 0 hozzászólás

Kolozsvári Szalonna Vendégírás: Élni akarunk, vagy olimpiát rendezni?

Olvasom az úszószövetség elnöke lemondásával kapcsolatos – olykor egymásnak homlokegyenest ellentmondó – híreket, a sokszor igen markáns, de inkább indulatoktól fűtött véleményeket. Jómagam tartom magam ahhoz, amit a botrány kirobbanásakor megfogadtam. Mivel fogalmam sincs, hogy kinek van igaza, hogyan is működik az úszószövetség – és hát úszni sem tudok – csak esetleg városi legendák alapján, nem tudok felnőtt ember módjára, vállalható véleményt megfogalmazni.

3 hónapja | 0 hozzászólás

Sokan nem akarnak budapesti olimpiát

Csak a magyarok 46 százaléka ért egyet Budapest 2024-es olimpiai pályázatával, 51 százalékuk pedig népszavazást tartana indokoltnak a kérdésről – közli szombati számában a Népszabadság az Ipsosnak az Együtt által megrendelt közvélemény-kutatását.

1 éve | 0 hozzászólás | via 24 HU