Szerkesztők ajánlják Ingyen sem olcsó a tudás
A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Botka

Botka egyértelműen Orbán kihívója

Csaknem azonos Orbán Viktor és Botka László népszerűsége, a bizonytalanok körében pedig egyértelműen az MSZP miniszterelnök-jelöltje vezet - derült ki a Republikon Intézet közvélemény-kutatásából, amely ezúttal a pártok népszerűségén túl a vezető politikusok népszerűségét is mérte. A pártelnökök versenyét Orbán, a Fidesz elnöke és Szél Bernadett, az LMP társelnöke vezeti. A harmadik helyen Karácsony Gergely, a Párbeszéd társelnöke áll.

1 hete | 1 hozzászólás | via Népszava Online

Szegedhez méltatlan és röhejes a Fidesz kampánya

Éles vitát váltott ki az illegális bevándorlás kérdése a szegedi közgyűlésben, a kormánypárti képviselők elhatárolódást vártak Botka László polgármestertől Martin Schulznak a várost érintő nyilatkozatával kapcsolatban. A szocialista politikus kijelentette, az Európai Parlament elnökének tavaly tavaszi látogatása során szóba sem került a migráció témája.

10 hónapja | 0 hozzászólás | via Origo

Botka és a besz@ri Fidesz!

Szeged tönkretétele fontosabb a Fidesznek, mint a demokratikus kormányzás! Azok után, hogy Orbán Viktor és felesége, Lévai Anikó Bakuban koszorút helyezett el a Tisztelet Fasorán, Heydar Aliyev nemzeti vezető, (volt KGB főnök)...

11 hónapja | 4 hozzászólás | via Civilhetes

Mesterházy meghívta szombatra Bajnait

Örömmel olvasta, hogy Bajnai Gordon ott lenne a szocialisták holnapi választmányán, ezért a volt miniszterelnököt meghívta a testület ülésére - mondta lapunknak Mesterházy Attila. Az MSZP elnöke elégedett, hogy a sokak által várt találkozónak Botka Lászlóval, a választmány elnökével - akivel közösen hívták meg a volt kormányfőt - helyszínt és keretet tudnak biztosítani.

3 éve | 2 hozzászólás | via Népszava Online

eztigyhogy Mi igaz a „bugaci összeesküvésből”?

Arról írt nemrég a kormányközeli Magyar Nemzet (és azóta igyekszik rendre meg is ismételni az állítást), hogy Bajnai Gordon volt kormányfő és Botka László szocialista választmányi elnök még az 'Együtt 2014' zászlóbontása előtt – tulajdonképpen titokban - találkozott egymással és az MSZP Mesterházy Attila utáni életéről egyeztetett.

4 éve | 0 hozzászólás

Oldalak