A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Bayer Zsolt

Népszava Online: "Bayer kötete Petőfiéhez hasonlítható" - állítja Kerényi

Kerényi Imre, az Alaptörvény terjesztésével kapcsolatos koncepció kidolgozásáért, végrehajtásának irányításáért felelős miniszterelnöki megbízott rá tudott tenni még egy lapáttal a tegnapi amúgy is botrányos bejelentésére, miszerint Bayer Zsoltot meg fogja jelentetni a Nemzeti Könyvtárban. A volt színházigazgató az atv.hu-nak magyarázta, miért döntött úgy, hogy a trágár, rasszista, gyűlöletkeltő írásairól ismert szélsőjobboldali publicista kötetét Móricz Zsigmond, Karinthy Frigyes vagy épp Kosztolányi Dezső művei közé emeli, de bár ne tette volna.

7 hónapja | 0 hozzászólás | via Népszava Online

Bayer Zsolt a Népszava újságíróját fenyegeti

A publicista a következőt írja blogjában: Tudomásomra jutott, hogy a Népszava "újságírója", bizonyos Zsidai Péter megkereste az I. kerületi önkormányzatot azzal a kérdéssel, "van-e Bayer Zsoltnak, vagy feleségének, volt feleségének lakása a Várban, ha igen, hol, mekkora, és mennyi bérleti díjat fizet érte".

10 hónapja | 0 hozzászólás | via Népszava Online

Ismét kiütötte a biztosítékot Bayer Zsolt

Közösség elleni uszítás miatt feljelentést tesz az Együtt politikusa Bayer Zsolt ellen. A publicista egy vasárnapi rádióműsorban beszélt a civil törvény ellen a Parlamentben tiltakozó aktivistákról. Így: "Ha még egyszer ezek vagy ilyennek megjelennek a parlament épületében, és ott megzavarják a munkát, akkor úgy kell őket kivágni, mint a macskát szarni.

10 hónapja | 0 hozzászólás | via HVG

Kiakadtak az evangélikusok Balog Zoltán Bayer Zsoltról szóló mondatain

Rosszindulatúnak tartják evangélikus körökben, hogy Balog Zoltán miniszter az Indexnek adott interjújában Bayer Zsolt pápáról szóló szavait azzal mentegette, hogy Luther Márton 500 évvel ezelőtt sokkal durvábbakat írt a katolikus egyház fejéről. Egy teológus professzor és egy evangélikus lelkész kemény szavakkal olvasott be Balog Zoltánnak és Bayer Zsoltnak.

1 éve | 1 hozzászólás | via Index

Ordítok blog Tudta? A Fidesz patkánynak tartja önt

Szándékosan nem voltam hajlandó tegnap Bayer Zsolt népművelő és kormányszekértoló szombati pécsi kalandjával foglalkozni, ahol a tiltakozók elől eldugva, hátsó ajtón érkezett és hátsó ajtón távozott a kormány kamunépszavazási hakjnijának főszereplője.

1 éve | 0 hozzászólás

Oldalak