A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Áder

Kolozsvári Szalonna Az erkölcsi toprongy, aki Deák Ferencnek képzeli magát

Miközben közvetlen környezete szerint Orbán Viktor teljes győzelemként tekint a Soros-ellenes kampányra, amely az eddiginél is markánsabban kijelölte a közéleti-politikai-társadalmi lövészárkokat (egyszóval hálistennek a háborús pszichózis működik és eredményesen pusztítja az agysejteket, az érdekérvényesítést és a szolidaritást is) a köztársaság-jellegétől megfosztott köztársaság köztársaságinak csúfolt elnöke – a valamiért Bajszsosszar ragadványnév alatt futó, az utóbbi időben méltatlanul elfeledett közönséges horgász – bizarr-grotesztk-hihetetlen mutatvánnyal rukkolt elő az uborkafa árnyékából.

6 hónapja | 0 hozzászólás

Kolozsvári Szalonna Tiszteletet a kifütyülteknek

Áder János minapi kifütyülése – a köztársasági elnök a Déli pályaudvaron várakozott és megpróbált szóba elegyedni az utasokkal, de nem aratott osztatlan sikert – nem az egyetlen olyan eset volt, amikor elviekben köztekintélynek örvendő államférfit spontán kritikával illetnek a polgárok.

6 hónapja | 0 hozzászólás

Mi történt? - Áder helyettesítette a "pénteki Orbánt" a Kossuth rádióban

Magyarázatot ugyan nem adott a távirati iroda arra, hogy a szokásos péntek reggeli állami rádiós - interjúnak álcázott - Orbán-beszéd helyett miért Áder János szólt a néphez, de talán szükség volt arra, hogy az államfő tudassa: "nincs itt a világvége." Merthogy ezt mondta az államfő. Amúgy a Miniszterelnök.hu honlap sem világosít fel a helyettesítésről, az oldalon még a június 2-i rádiós imprinting (bevésődés) fő mondanivalója olvasható hatalmas betűkkel: Soros hálózata maffiaszerű.

7 hónapja | 0 hozzászólás | via Népszava Online

Tóta W. Árpád Tóta W.: Az elnök, aki ott se volt

Akkor kell megfizetni, amikor tömegek veszik észre, hogy ami történik, az vállalhatatlan. Onnantól mázsás súlya van annak, ha még mindig bevállalod. Akkortól ugyanis cinkos vagy. Eddig is az voltál, csak még soha nem volt ennyire egyértelmű, hogy amiben részt veszel, az bűn.

9 hónapja | 0 hozzászólás

Oldalak