A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Távozik a Népszava főszerkesztője

via Népszava Online

2017. május 18. 10:05 | 0 hozzászólás

Távozik a Népszava főszerkesztője. Németh Péter tizenöt éven át irányította az ország legrégebbi napilapját - együtt élt vele jóban, rosszban.

Most - hosszú évek anyagi, emberi és politikai, piaci megpróbáltatásai után - a lapnak érdemi jövőképe van. Stabil a tulajdonosi háttere, megújult a külleme, és ami a legfontosabb: tartalmával a hírpiac meghatározó szereplője lett. A Népszava újrapozícionálásának e szakaszában Németh Péter fontos szerepet játszott, a folyamat azonban korántsem ért véget. A tulajdonos és Németh Péter közös megegyezéssel úgy döntött: a jövőben más irányítja az újságot, amelyik a kiadó reményei szerint az ország első számú, mintegy harmincezer példányban eladott napilapja lesz. A döntéssel a tulajdonos, a kiadó és a szerkesztőség egyaránt egyetért.

Mindez nem jelenti azt, hogy Németh Péter - aki május 31-én távozik a lap éléről - magára hagyná a lapot: a jövőben tanácsaival, tiszteletbeli főszerkesztőként segíti. A szerkesztőség munkáját megbízott főszerkesztőként Horváth Gábor jelenlegi felelős szerkesztő irányítja.

Tovább...


A cikk eredetije: Távozik a Népszava főszerkesztője


Írd meg a véleményed!

A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges