A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Szegedi Csanád: Vona Gábornak le kell mondania

via Origo

2016. október 20. 11:18 | 2 hozzászólás

Bocsánatot kellene kérnie és le kellene mondania a Jobbik elnöki posztjáról Vona Gábornak – ezt mondta a TV2 Tények című hírműsorában Szegedi Csanád, a Jobbik egykori alapítója és alelnöke, aki zsidó származása miatt kényszerült távozni a pártból. Úgy vélte, a Jobbik ma is szélsőséges.

Szegedi Csanád volt Jobbik-alelnök szerint Vona Gábor pártelnöknek bocsánatot kellene kérnie, és le kellene mondania  – a volt politikus erről a TV2 Tények című hírműsorában beszélt. Azt is mondta, a Jobbikban még mindig nem ismerték el, hogy szélsőjobboldali politikát folytattak. 

Ha Vona Gábor ezt komolyan gondolja, akkor lehet, hogy bocsánatot kellene kérnie, utána meg kellene próbálnia jóvá tenni az elrontott hibákat, és eltávoznia a politikai életből”  – mondta Szegedi Csanád, aki az után nyilatkozott, hogy a minap részleteket mutatott be a TV2 a Maradj csendben! című filmből, ami a Jobbik belső életét és valódi politikáját mutatja be döbbenetes részletességgel.

Tovább...


A cikk eredetije: Szegedi Csanád: Vona Gábornak le kell mondania


Hozzászólások

Csak én érzem azt, hogy Fideszes össztűz zúdul a Jobbikra? Mintha hirtelen minden fideszes médiából a Jobbikról lenne szó meglehetősen negatív kontextusban...

kirschner képe

kirschner
1 éve

Mindjárt az első mondat hazugsággal indít.

Sz. Csanádnak nem zsidó származása miatt kellett távoznia a JOBBIK-ból.

Sz. Csanád korrupt volt ebbe bukott bele.