A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

"Szándékos lejáratás nem lesz, a cél kinyírni az RTL-t" - így érkezett Gerkens a TV2-höz

via HVG

2017. április 5. 11:00 | 0 hozzászólás

Most tavasszal van az egyéves évfordulója a TV2 átalakításának, azaz miután Andy Vajna győzelmével véget ért a huzakodás a TV2-ért, 2016 márciusától kezdték revolvermédiává kalibrálni a csatornát.

Nem híve a személyes lejáratásoknak, a Tényeknek pedig olyan fontos, közfunkciót betöltő emberek sztorijával kell foglalkoznia, mint amilyen Schmitt Pál diplomaügye volt – ilyen célokat tűzött ki a TV2 vezére, Dirk Gerkens azon az egy évvel ezelőtti stábértekezleten, amelynek a hvg.hu megszerezte a hangfelvételét, és amelyből kiderül, hogy nem a tervei szerint alakult a Vajna-csatorna sorsa. A legpikánsabb mondata viszont ma is időszerű: „ki a *** Habony?”.

Most tavasszal van az egyéves évfordulója a TV2 átalakításának, azaz miután Andy Vajna győzelmével véget ért a huzakodás a TV2-ért, 2016 márciusától kezdték revolvermédiává kalibrálni a csatornát. Ennek szimbolikus nyitánya az a február 23-án estére összehívott értekezlet volt, ahol a legnagyobb rivális RTL Klubtól érkező Dirk Gerkens vezérigazgató felfestette vízióját az átalakulásról, és egyben bemutatta ennek végrehajtójaként Kökény-Szalai Vivien új hírigazgatót.

Tovább...


A cikk eredetije: "Szándékos lejáratás nem lesz, a cél kinyírni az RTL-t" - így érkezett Gerkens a TV2-höz


Írd meg a véleményed!

A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges