A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Orbán mindenkit lepipál

via Stop

2013. május 20. 10:19 | 0 hozzászólás

A focivilág tele van nevetséges történetekkel, de a buzgó újságíróknak nem sikerült a felcsútiakénál pitibb esetet találni. Az 1800 lakosú falucskában vitézkedő kis csapat, amely az első osztályba jutva a miniszterelnök ablaka alá épített 3500 férőhelyes stadionban játszhat majd, világrekord.

Orbán szűkebb pátriájában új földesurak kezében a termőföld, stadion épül, vasúti járat indul, és nagyszabású futball-vállalkozás települ.

Ömlenek a milliárdok Felcsútra. Orbán valami nagyszabásúra vágyik, de kisszerű ügyeivel inkább nevetségessé teszi magát és kegyeltjeit. A közvéleményt legutóbb a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia (PFLA) NB I-be jutása csigázta fel.

A PFLA honlapján diadalmas videó mutatja be a nemsokára felépülő stadiont. Az új kort Makovecz építészetének szellemében hirdető látványterveken rengeteg ember van a lelátókon. Ahhoz, hogy ez az álom teljesüljön, Felcsút teljes lakosságán kívül (kevesebb mint kétezer ember, mindenkit beleszámítva) messze földről oda zarándokoló futballrajongókra lesz szükségük.

"Aranycsapat" stadion a miniszterelnök ablakában

A 444.hu videóriportja a helyiek véleményét szondázza, és megmutatja a lázas munkát is, amely a stadionépítkezésen folyik. A kamera azt az Orbán rendszerét minden szónál jobban kifejező finomságot is megmutatja, hogy a miniszterelnök felcsúti háza éppen a stadion tőszomszédságában található.

Tovább...


A cikk eredetije: Orbán mindenkit lepipál


Írd meg a véleményed!

A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges