A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Nyakóék bebizonyítanák a kopaszok és Erdősiné összejátszását

via HVG

2016. március 11. 10:18 | 0 hozzászólás

Felülvizsgálati kérelmet nyújtanak be pénteken a szocialisták a Nemzeti Választási Bizottság határozata ellen, amelyben Erdősi Lászlóné népszavazási kérdését hitelesítették. Nyakó István megpróbálja egyértelműsíteni azt, hogy Erdősiné és a kopaszok összejátszottak az NVI-nél, ehhez a sajtóban megjelentekre támaszkodnak.

A szocialista Nyakó István részben a sajtóban megjelent anyagokra és saját megfigyelésére alapozva nyújt be felülvizsgálati kérelmet pénteken reggel a Nemzeti Választási Bizottsághoz, szerinte ugyanis ezek együttesen bizonyítják, hogy Erdősiné, és a kopasz férfiak összejátszottak, amikor megakadályozták őt abban, hogy odaférjen a népszavazási kezdeményezés beadásához szükséges bélyegzőhöz.

Az összejátszást erősítheti az a megfigyelés, hogy Nyakóék szerint Erdősiné nem egyszerűen a sarokban ücsörgött, amíg beadványát más adta be, de nála - ellentétben a kopaszokkal - még egy mappa sem volt, csak egy mobiltelefont szorongatott.

Nyakó a hvg.hu videófelvételét is felhasználja majd, azt a jelenetet, amelyet riporterünk akkor készített, amikor Erdősi Lászlónét, a kopaszokkal megtámogatott népszavazási kezdeményezőt faggatta az NVI-nél történt népszavazási hekkelés után. Az alábbi videófelvételen 3:00 perctől látható a jelenet, amelyben a választási irodából a riporterek gyűrűjében távozó Erdősinét kérdezzük, miközben kísérője igyekszik eltakarni a kamera lencséjét:

Tovább...


A cikk eredetije: Nyakóék bebizonyítanák a kopaszok és Erdősiné összejátszását


Írd meg a véleményed!

A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges