A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Nem véletlenül tett gesztust Orbánnak az izraeli kormányfő

via Index

2017. július 17. 11:19 | 0 hozzászólás

Nagy szívességet tett Orbán Viktornak a héten Magyarországra látogató izraeli kormányfő, Benjamin Netanjahu, amikor visszavonatta a magyarországi Soros-ellenes kormányzati plakátkampányt elítélő nagyköveti nyilatkozatot, majd maga is belement egy itthon megszokott sorosozásba.

Igaz, valószínűleg mégsem kell néznie Benjamin Netanjahunak a plakátokat, miután a kormány július 15-ével „az eredeti terveknek megfelelően” lezárja a kampányt (bár a hétvégén munkatársaink tapasztalatai szerint még az ország nagy részén láthatók voltak a gyűlöletkeltő plakátok).

Bár harminc éve nem járt Magyarországon izraeli kormányfő, a kedden Budapestre látogató,  Benjamin Netanjahu – aki egyúttal a külügyminiszteri posztot is betölti – valószínűleg inkább saját jobboldali tábora, semmint Budapest kegyeit kereste a Soros-ellenes kirohanással. Amire egyébként a kormánypárti Likud egyik képviselője rátett egy lapáttal, amikor előállt a magyarországi civil törvénynél is szélsőségesebb szabályozás javaslatával.

Miki Zohar hétfőn azt nyilatkozta, itt az ideje, hogy elapasszák a kormány ellen fellépő, Izraelt becsmérlő, baloldali, nem kormányzati szervek forrásait.

Tovább...


A cikk eredetije: Nem véletlenül tett gesztust Orbánnak az izraeli kormányfő


Írd meg a véleményed!

A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges