A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Ne rinyáljunk! – Hogyan tudnának harapni a szocialisták?

via 168 Óra Online

2017. június 19. 09:56 | 1 hozzászólás

– Gondolhatunk bármit az ellenzéki kispártokról, amelyeket amúgy szimpátiával figyelek, de a Fideszt kizárólag a most még 14-16 százalékos MSZP-nek van esélye leváltani. Engem a Fidesz-világ zsigerileg taszít.

Az MSZP új kommunikációs igazgatója igyekszik megrend­­sza­­bályozni a szocialistákat, úgyhogy a jövőben csak néhányan nyilatkozhatnak majd. A párt tavasszal meghirdetett, kormánysajtóval szembeni bojkottját jó ötletnek tartja. Kerényi György szerint a kormány által bekebelezni próbált médiarendszerben is el kell tudni juttatni az üzeneteket az emberekhez, akiknek egy idő után elegük lesz a migránsozásból, és már nem hiszik el a közmédia „észak-koreai sikertörténeteit”. Megkérdeztük a magasröptű büdös banya–lófejű kurva-vitáról is.

– Miért pont ön?

– Hát értem én ezt?

– Valamivel csak megindokolták a felkérést.

– Én is feltettem a kérdést, és esküszöm, hogy nem tudom visszaidézni, miért engem választottak.

– Botka hívta fel?

– Nem. Az egyik tanácsadója, először vele találkoztam, csak aztán Botka Lászlóval.

– Tőle sem kérdezte?

– Botka Lászlót inkább másról kérdeztem. Arra voltam kíváncsi, mennyire állt bele a küzdelembe. Mert ha nem akar harapni, akkor nincs értelme az egésznek. Tényleg komolyan gondolja.

Tovább...


A cikk eredetije: Ne rinyáljunk! – Hogyan tudnának harapni a szocialisták?


4 0

Hozzászólások

mdani képe

mdani
1 hete

Hááát... Mondjuk, ahogy elolvastam, nem lettem tőle se boldogabb, se okosabb... Leginkább még mindig ott tartunk, hogy majd jön a megváltó (most éppen Botka, előtte Gyurcsány, ő előtte Meggyesi) és majd jól megnyeri a választást. Megmondom, ahogy látom, ez egyedül nem fog menni... ha azon a lovon ül az MSZP, mint négy éve is (mert mindent akartak, csak együttműködést nem) , akkor nem lesz semmi... Azaz Orbán marad, Botka lemond (illetve nem mond le, mert nem ő a pártelnök) és ezzel kész is van. Az ország népességének közel kétharmada csak és kizárólag a közmédiához jut hozzá... Ezt fel lehet adni, csak mi lesz helyette? Gyanítom semmi, és bizunk a jóistenben, hogy felhomályosítja Bözsi nénit, vagy Józsikámat arról, hogy nincs is migráns helyzet (mint ahogy valóban nincs olyan, amit ezek a gazemberek vizionáltatnak). Ahogy a fiatalokhoz se fognak eljutni, mert azok meg torkig vannak a "politikusokkal" jobbára, hívkák őket bárminek. Kellen egy Macron, de nincs, meg csapat, aki vele dolgozik, bár lehet neki se lenne sikere egy ilyen országban... 

Persze ne legyen igazam...

5 0