A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Mutatjuk miért kellett Czeglédy Csabát a szocialisták önkormányzati képviselőjét bebörtönöznie a hatalomnak

via Pesti Bulvár

2017. június 28. 09:46 | 1 hozzászólás

Mint ismeretes, kezdte a tájékoztatót Nemény András, a stadionépítést felügyelő bizottságnak volt az elnöke Czeglédy Csaba, akit épp azon a héten vittek el, amikor a közgyűlésben szerette volna feltárni az alábbi gyanús ügyletet.

A baloldal mindent elkövet azért, hogy a nyilvánosság elé tárja az információkat

Kellett egy kis idő ahhoz, közölték, hogy hozzá tudjanak férni különböző jegyzőkönyvekhez, iratokhoz, ami alapján az első lépést meg is teszik: rendkívüli közgyűlés összehívását tervezik.

Konkrétumokról szólva Ipkovich György elmondta, a stadion építését irányító Haladás Sportkomplexum Fejlesztő Nonprofit Kft. ügyvezetője a közgyűlés hozzájárulása nélkül írta alá a kivitelezési szerződés módosítását. Ezzel a módosítással 50 nappal meghosszabbították a befejezési határidőt, amiért a baloldal szerint kötbért kell kivetni a kivitelezőre, ami 50 napos csúszás után két és félmilliárd, azaz 2500 millió forint

Tovább...


A cikk eredetije: Mutatjuk miért kellett Czeglédy Csabát a szocialisták önkormányzati képviselőjét bebörtönöznie a hatalomnak


Hozzászólások

mandarin képe

mandarin
10 hónapja

A bizonyítási teher mindíg a vádat illeti.
Neked sem kell bizonyítanod, hogy nem raboltál ki egy bankot, hanem a nyomozó hatóságnak kell bizonyítania hogy márpedig kiraboltad.