A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

MSZP: Alacsony nézettség, magas jutalmak

via Népszava Online

2013. július 19. 10:54 | 0 hozzászólás

A fideszes pofátlanság netovábbja, hogy még ott is sokmilliós jutalmakkal tömik magukat, ahol az elmúlt három évben követ kövön nem hagyva gyakorlatilag mást se csináltak, mint leépítettek, lezüllesztettek és elbocsátottak.

A közmédiában ma sokkal több adóforintból sokkal kevesebb dolgozót fizetnek, mint korábban bármikor, de hol a pénz, és főleg: hol a színvonal - kérdezi közleményében az MSZP szóvivője.

A dokumentum így folytatódik:

Az Orbán-kormánynak mára sikerült elérnie, hogy a négy magyar közmédium egyetlen nagy, kormányzati hazugsággyárként üzemel. E hazugsággyár úgynevezett hírműsorai előbb csak nézhetetlenek voltak, ma azonban már nézetlenek is: a köztévé hétfő esti híradóját a teljes magyar lakosság kicsivel kevesebb, mint 3,5%-a tüntette ki figyelmével...

Bármennyire is felháborítóak a közmédiánál rendezett humánpolitikai és médiaszakmai vérfürdő utáni luxuskifizetések, még mindig csak aprópénznek tűnnek a Simicska-birodalom vagy a Kálomista-klán cégeinek külső gyártású műsoraiért kifizetett állami milliárdok mellett.

Török Zsolt,
szóvivő


A cikk eredetije: MSZP: Alacsony nézettség, magas jutalmak


Írd meg a véleményed!

A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges