A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Miközben a fideszes politikusok gazdagodnak, a Szent Margit Kórházban az emberek rühesek


2018. január 9. 11:15 | 1 hozzászólás

A Fidesz nyolcadik évében már ott tartunk, hogy a kórházakban a betegek és az egészségügyi dolgozók rühesek lesznek, mert a kormány nem ad elég pénzt a kórházak fertőtlenítésére

Árulkodó önleleplezés az, hogy Orbánék nem merik elárulni, hogy hányan halnak meg kórházi fertőzésben. Csak annyit lehet tudni, hogy ma Magyarországon 32 ezer gyógyítható beteg hal meg a nem megfelelő kórházi színvonal miatt.
 
Tavaly a Fidesz közel 70 milliárdot költött az adófizetők pénzéből propagandára, és sokszor ennyit saját gazdagodására. Annyi pénzt elloptak már, hogy nekik nem okoz gondot megfizetni a magánklinikákon, az osztályon felüli ellátást, ha gondjuk támad az egészségükkel.
 
Mi marad az egyszerű embereknek? A magyar kórházakban patkányok potyognak a plafonból, rühesek a betegek és a kórházi dolgozók, hideg a radiátor az osztályokon, több ezer orvos hiányzik, a műtők beáznak,  a dolgozók menekülnek, a hospice-ra nincs pénz, a várólisták pedig egyre nőnek.
 
Ha mindezek után Balog Zoltán továbbra is képes világszínvonalú magyar egészségügyről beszélni, akkor ideje lenne a bársonyszékét gumiszobára cserélni.
 
Idén választhatunk. Mire van nagyobb szüksége hazánknak: még több pénzre gyűlölködő plakátokra vagy még több pénzre az egészségügyre?
 
Az MSZP mindenkinek a legnagyobb esélyt fogja biztosítani a gyógyulásra.
 
MSZP

Hozzászólások


Cleaner
7 hónapja

A pénzel az a baj, hogy véges mennyiségű,  mindenre nem tellik belőle. A fontos dolgokra tellik (stadionok, kisvasút, lőrincz, haverok . . . stb) a pitiáner dolgok, amik annyira azért nem fontosak, hát azokra már nem jut. A fideszt nem a szél fújta az ország élére, nem a pápától kapta a koronát. A fidesz a magyar választóktól kapta a megbízást az ország szétlopására. Nem egyszer, nem kétszer de háromszor.

Már hallom is a felhördülést, hogy nem a lopásra-herdálásra-urizálásra kapta a megbízást. Valóban (görög van a falóban) nem arra kapta, de ha egy rendes rókát megbízunk, hogy gondozza a baromfiudvart, vajon mi fog történni? Egy rendes róka minden körülmények között rókaként fog viselkedni. Mert róka. És nincs vegetáriánus róka. Soha nem is volt. Ábrándozni lehet róla, de a valóságban akkor sincs.

Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a teljesen hülye meg nem tanul.