A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Mészáros Lőrinc luxushajója egy kikötőben horgonyzott Pharaon jachtjával

via HVG

2016. november 3. 12:14 | 1 hozzászólás

Az Interpol és az amerikai hatóságok által körözött Pharaon hajója évek óta közelében sem járt az Adriai-tengernek.

A Magyar Narancs értesülései szerint Ghaith Pharaon híres luxusjachtja, az ellene kiadott Interpol-körözésben is szereplő Le Pharaon augusztus 4-én érkezett meg a spliti kikötőbe, pont azon a napon, amikor Mészáros Lőrinc Artemy nevű hajója is a horvát kikötőben tartózkodott.

A lap fotósa augusztus 2-án kapta lencse végre Mészárost és feleségét a hajó fedélzetén, augusztus 10-én pedig egy Hvar szigetén üzemelő kikötői kamera rögzítette, hogy Mészárosék a jachton tartózkodnak, vagyis a felcsúti polgármester szinte biztosan a hajón volt, amikor az Artemy lehorgonyzott a Le Pharaon közelében. Az éjszakát mindkét hajó utasai Splitben töltötték. A Magyar Narancs levélben kereste meg Mészárost, hogy találkozott-e személyesen Pharaon-nal, de nem kaptak választ.

A Magyar Narancs felvétele, ahogy Mészáros Lőrinc az Artmey fedélzetére lép:

Tovább...


A cikk eredetije: Mészáros Lőrinc luxushajója egy kikötőben horgonyzott Pharaon jachtjával


Hozzászólások


Cleaner
1 éve

A magyar felsővezetés vonzalma a nemzetközi bűnözéshez nem újkeletű.

kádár et. és csapata annak idején Carlos-t támogatta pénzzel-rejtekhellyel. Carlos-ról is tudott az egész ország és az interpol is. De nem zavarta őket..

Ebből is látszik , hogy a fidesznek csak a logója más , felvett egy hazafias álarcot , de lényegileg nem különbözik a  '90 előtti komcsiktól.