A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Majd átmegyünk a hídon, ha viszket

via Kolozsvári Szalonna

2017. április 5. 09:58 | 0 hozzászólás

Győzelem! Az Orbán Viktorhoz hűséges pártkáderek legyűrték az országot. Már megint. Másfél millió hívük most boldogan tapsikol (ebből nagyjából másfél milliónak fingja sincs róla, miről is van szó), a kormányhirdetésekkel (állíccsukmegbrüsszelt) teleszórt pártlapok elélveznek örömükben. Győztek, megint győztek és újra győztek. Ők. Jól van. És most? Hogyan tovább?

Tudom, nem arról szól, hogy be akarják zárni a CEU-t, dehogy. Csak ugye a törvény az törvény. Az a törvény, amit ma hoztak meg. A csirkefarhátnak tök mindegy, hogy működik, vagy nem működik az egyetem. A csirkefarhátnak az is tök mindegy, hogy akár csak egyetlen egyetem is működik-e az egész országban. A csirkefarhát felvonja a vállát, mert mit érdekli őt bármi is? Semmit.

A büdösrohadt hazaáruló bolsik megint megszívták. Mármint mi, mindannyian. Mert a kormány és hívei nem Soros ellen, nem is Brüsszel ellen harcolnak évek óta, hanem a saját országuk, annak lakói ellen. Bizony. Komolyan gondolja azt valaki, hogy Soros, Brüsszel, a rohadék Unió nem szarja le, hogy mi történik itt? Elárulom: senkit nem érdekel. Sem Amerikában, sem Európában nem lesz attól drágább a kenyér, ha itt mi kinyírjuk egymást.

Fűrészeljük magunk alatt a fát és most úgy néz ki, sikerül, elvágtuk. Van egy rossz hírem, drága örvendező harci-fideszesek! Mindenki rajta lóg azon az ágon. Ti is. Mindenki pofára fog esni. Ti is. Nem csak a rohadék liberálisokkal csellózik ki a kormány. Veletek is. Nem csak a liberálisok gyerekei menekülnek innen, a tieitek is.

Tovább...


A cikk eredetije: Majd átmegyünk a hídon, ha viszket


Írd meg a véleményed!

A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges