Szerkesztők ajánlják Semjén most mindenkinek üzent
A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Luxusesküvők az emlékházban: Schmitt Pál lánya vezeti a kastélyt, amit mi fizettünk

via HVG

2018. május 31. 11:15 | 10 hozzászólás

Megdöbbentő! Így kerül a közvagyon magánkézbe, így húzzák ki alólunk az országot, darabról darabra! Szimbolikus is lehet az alakuló kormányülésről közölt fotó: a közpénzből, közcélú intézményként felújított, mára magáncég által hasznosított kastély könyvtárszobájában vígan mosolyognak a frissen alakult kormány tagjai - az egykori kultuszminiszter könyvespolcai pedig teljesen üresen tátongnak!

Állami tulajdonban van és Varga Mihály személyes közbenjárására 1,15 milliárd forint közpénzt költöttek a budai Klebelsberg Kastély újjáépítésére azzal, hogy „oktatási és kulturális” központként fog működni. A pazar kastélyban végül jól menő szállodát üzemeltet egy magáncég, Klebelsberg emlékháza pedig akkor látogatható, ha éppen nincs esküvő. De egész nyáron egymást érik majd a lagzik, amelyek idejére még a kultuszminiszter bútorait is kipakolják – mindez akkor derült ki, mikor inkognitóban bejutottunk a helyre, ahol alig két hete megalakult a 4. Orbán-kormány.

Tovább...


A cikk eredetije: Luxusesküvők az emlékházban: Schmitt Pál lánya vezeti a kastélyt, amit mi fizettünk


Hozzászólások

ZSADIzene képe

ZSADIzene
2 hónapja

Egy biztos, Katám!
Manapság leanullálódott pl. a "polgári esküvő" is. Olyanokat hallani, hogy "HÁZHOZ MEGY" az anyakönyvvezető, azaz "kastélyhoz"! :(((
Nekünk még előbb meg kellett esküdni hivatalosan a TANÁCS HÁZASSÁGKÖTŐ TERMÉBEN, csak azután lehetett a templomi esküvőt megtartani (már aki akart, megtehette, DE! ... Csak másodikként!), ugyanis CSAK a polgári, anyakönyvvezető általi esketés és anyakönyvi aláírás két tanúval érvényesítette a házasságot.
Most meg hallom, hogy gyakran elmennek a templomba, majd UTÁNA odainvitálják az anyakönyvvezetőt, ahol a lagzi (vacsora) lesz, és az ott adja a házasulandókat össze, azaz szerintem úgy ugrál, mint egy PINCÉR...!!! Tehát "rendelni" lehet nála, mint egyfajta "szolgáltatónál". Ez nem etikus szerintem, egy hivatalos személyt így leminősíteni... Mondjuk, ingatlanügynökké... Ezek szerint az esketés már csak egy a sokféle szolgáltatás közül?! Nem egy hivatalos ÜNNEPI esemény többé?! 
Felháborító szerintem! :(((
Azt meg, hogy nem életre szóló, rég tudjuk!:(((

 

Kataaa képe

Kataaa
2 hónapja

Igaz, jó akarnak maguknak. Ezért mernek csak a saját  népük elé kiállni. Bennem nerm ezek után  nem lenne büszkeség. Biztos, hogy  nem az én gyermekem esküdik abban a kastélyban...

ZSADIzene képe

ZSADIzene
2 hónapja

Ja, a kisvasutat majd elfeledtem!
Ha elég fiatal vagy, fogsz Te még azon MOSZKVÁIG utazni! :DDD

 

ZSADIzene képe

ZSADIzene
2 hónapja

Kedves Cleaner!

Igazad van, valóban VAN a regnáló kormnynak és a haveri köreinek erkölcsi értéke, hisz a ROSSZ ERKÖLCS is "értékelt" erkölcs - az az értéke, hogy ROSSZ -, lásd: "ROSSZ NŐK"!
Akik a férfiak jelentős számának szemében  (de facto) JÓ NŐK, csak hirtelen akkor válnak ROSSZ NŐVÉ, ha házasodni akarnak (de jure)!;o)

További kérdéseim hozzád:
1./ Kik azok a "biorobotok", és milyen az erkölcsük?
Tudtommal a számítógéped is robot, csak nem bio, viszont ERKÖLCSE, és érzelme, az nincsen semmilyen! :P

/Egyébként jobb, ha tudod: Akibe már bármilyen szervetlen anyag (pl. térdprotézis, műfogsor, peacemacer, stb.) be van építve, különösen ha többféle is, az már bizony részben robot, vagyis biorobot! Járj utána, ha nem hiszed!... Az Ő erkölcsével mi a helyzet, heeee?!.../

2. / Miféle jó szándékról beszélsz a kormánnyal és köreivel kapcsolatban?
3./ Honnan szeded, hogy az ország JAVÁT akarják? Mit értesz TE az ország JAVA alatt?

Én tudom, mit értek, de azt nem kívánom NEKIK adni! :(((
Ha Te igen, akkor üsse kavics, legyen övék a zország javának tízmilliomodik része, ami RÁD esne... :DDD

Oszt kalap, kabát! :P
 


Cleaner
2 hónapja

A regnáló kormánynak és a haveri köreinek van  erkölcsi értéke. Csak nem egészen olyan mint a biorobotoké. A  jó szándék vezérli őket. Jót akarnak maguknak , a családjuknak , rokonaiknak - barátaiknak - üzletfeleiknek. Az ország javait akarják. Van belső tartásuk. Büszkén kiállnak a nép elé , emelt fővel kijelentik , ha bírálják a felcsúti játékvasutat akkor meghosszabítják Bicskéig. Ha még mindig bírálják akkor Lovasberényig.

Határ a csillagos ég.

Kataaa képe

Kataaa
2 hónapja

Szerintem az ember erkölcsi megnyílvánulása. Azt  meg tudjuk, hogy  a regnáló kormánynak és a haveri köreinek, abszolute nincs  erkölcsi értéke.Egyáltalán  nem a  jó szándék vezérli őket. Ahogy  mondod  Kedves Zsadi, nincs  belső tartásuk.

ZSADIzene képe

ZSADIzene
2 hónapja

Igazad van... Mert az etikát tanulni ugyan lehet, de MEGTANULNI soha, mert ahhoz mindenkinek SAJÁT BELSŐ TARTÁSÁNAK kéne lennie... Szerintem.
 

Kataaa képe

Kataaa
2 hónapja

Ők meg  az  etika...

 

ZSADIzene képe

ZSADIzene
2 hónapja

Lehet, hogy joggal Katám, de EHHEZ akkor is POFA kell, jó nagy !:(((

Mert valóban van, ami jogos, de hogy NEM ETIKUS, az biztos! :(((

 

Kataaa képe

Kataaa
2 hónapja

Nem kell megdöbbenni, a népnek  köszönhetik, hogy  magánkézbe  vándorol a közvagyon. Joggal  vigyorognak a képünkbe...