A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Közpénzen szépülnek az állami vezetők

via 168 óra Online

2013. november 30. 09:57 | 1 hozzászólás

A kormányváltás óta csaknem megduplázódott az a kivételezett vezetői kör, amely soron kívüli, emelt szintű szolgáltatásokra jogosult a Honvédkórházban, jelenleg több mint 320-an vannak a miniszterelnöktől kezdve az utolsó helyettes államtitkárig és miniszteri biztosig.

A Blikk korábbi cikke nyomán az atlatszo.hu kikérte a Honvédkórháztól, hogy milyen szolgáltatásokat vettek igénybe az állami vezetők. A kapott válaszból az derült ki, hogy nemcsak vérvételre, röntgenre vagy szemészetre járnak, hanem az egészségügyi állapottal nem feltétlenül szoros kapcsolatban álló plasztikai sebészetre is. Az elmúlt négy évben több mint húsz alkalommal keresték fel a plasztikai sebészet ambulanciáját, de voltak, akik pár napra be is feküdtek a műtét miatt az osztályra.

Az atlatszo.hu listája szerint a legnépszerűbb kezelések a fogászati beavatkozások voltak az állami vezetők körében, de mentek pszichiátriai rendelésekre, idegsebészetre, vagy az impotenciazavart és a férfimeddőséget gyógyító andrológiára is.


A cikk eredetije: Közpénzen szépülnek az állami vezetők


Hozzászólások

Ez már bevett szokás náluk. Emlékeztek a szolárium bérletekre az előző regnálásuk idején?