A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Kész Zoltán olyan humorbombát dobott Balog Zoltán miniszternek, hogy Putyin is megirigyelné

via Pesti Bulvár

2017. április 21. 10:17 | 0 hozzászólás

Kész Zoltán független parlamenti képviselőről aligha mondható el, hogy lustálkodik. A fontos ügyekről szót emel, ha kell, oroszul is, hogy a kormánytagok biztosan megértsék azt.

Nemcsak magyarul, hanem oroszul is feltette írásbeli kérdését Kész Zoltán, Veszprém független képviselője Balog Zoltánnak, az emberi erőforrások miniszterének – írja az Index.

Kész egy választókerületét érintő ügyben akart tájékozódni, azt szeretné kideríteni, hogy elcsatolják-e a keszthelyi Georgikon Kart a veszprémi központú Pannon Egyetemtől. Ez ugyanis veszélyeztetné az egyetem fenntarthatóságát.

Az elcsatolás terve egy Emmi által készített munkaanyagból derült ki, majd Palkovics László államtitkár is beszélt arról, hogy át akarják alakítani, és „egy ernyő alá akarják vonni” a hazai agrárképzéseket. Kész többször is szerette volna megtudni, hogy valóban elcsatolják-e a Georgikon Kart.

Most pedig az írásban egy eldöntendő kérdést is feltett, hogy „ne legyen szükség Habony Árpád vagy bármely más politikai kommunikációs tanácsadó munkájára”. A kérdést ezért oroszul is feltette. Túl sok mozgásteret nem hagyott a miniszternek, ezért eldöntendő kérdést intézett Baloghoz, amely így hangzott:

Tovább...


A cikk eredetije: Kész Zoltán olyan humorbombát dobott Balog Zoltán miniszternek, hogy Putyin is megirigyelné


Írd meg a véleményed!

A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges