A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Kamu volt a Botka-Molnár ellentét. Egységes az MSZP.

via Pesti Bulvár

2017. július 10. 09:58 | 0 hozzászólás

– “Semmiféle személyes ellentét nincs köztem és Botka László között. Minden rendelkezésemre álló lehetőséggel támogatom a programját” – mondta el lapunk, kettőjük viszonyát firtató kérdésére Molnár Zsolt.

Néhány napja kaptak szárnyra azok a hírek, melyek szerint Botka László az MSZP miniszterelnök jelöltje kemény konfrontációba került a Nemzetbiztonsági Bizottság MSZP-s elnökével Molnár Zsolttal.

Amikor ilyen híreket lehet olvasni -már többször írtuk-, mindig érdemes azt a kérdést feltenni, hogy vajon kinek az érdekét szolgálja, ha a sajtó egy része csak azzal van elfoglalva, hogy ekézze a szocialistákat. A nevük elhallgatását kérő informátorokra hivatkozó újságírók állításai, sokszor köszönőviszonyban sincsenek az igazsággal. Ez többnyire a forrás megbízhatatlansága okán fordulhat elő. Mi is többször sétáltunk már be hasonló csapdába. Legutóbb például egy nagyon jelentős lapban megjelenő információ átvétele miatt kellett helyreigazítást közölnünk. A szóban forgó lapnak súgó nevük elhallgatását kérő, az MSZP belső ügyire rálátó informátorok -úgy tűnik-, most is tévedtek.

– “Semmiféle személyes ellentét nincs köztem és Botka László között. Minden rendelkezésemre álló lehetőséggel támogatom a programját”  – mondta el lapunk, kettőjük viszonyát firtató kérdésére Molnár Zsolt.

A Nemzetbiztonsági Bizottság elnöke hozzátette, hogy a miniszterelnök jelölt “Tegyünk Igazságot” elnevezésű kampányában, maga is teljes mellszélességgel vett és vesz részt és csaknem az egész országot bejárta. – A szövetségi politika kérdésében vannak olyan pontok, amelyekben még nem teljes az egyetértés, de egy Normális pártban nem várható el, hogy mindenki, mindent, egyszerre, ugyanúgy gondoljon. A Fidesz más tészta, ott ez Orbán elvárása mindenkitől. A mi pártunk demokratikus alapokon működik. Itt senkit nem érhet hátrány azért, mert ezt vagy azt másként látja, mint a “főnök“, azaz attól még, hogy vannak megbeszélni valóink, nem válik senki a “NER ügynökévé” mint Dániel elvtárs a Tanú című filmben.

Tovább...


A cikk eredetije: Kamu volt a Botka-Molnár ellentét. Egységes az MSZP.


Írd meg a véleményed!

A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges