A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

A Jobbik egy elegáns mozdulattal szembeköpte a devizahiteleseket – persze aljas, sunyi indokokkal

via Balramagyar.hu

2017. augusztus 11. 10:43 | 0 hozzászólás

Az MSZP azonban sikeresen küzd tovább.Összegyűlt a szükséges számú képviselői aláírás az Országgyűlés rendkívüli ülésének összehívásához - jelentette be az MSZP frakcióvezetője csütörtökön Budapesten sajtótájékoztatón.Tóth Bertalan közölte: negyven képviselő, az MSZP-sek mellett az LMP-frakció tagjai és a független képviselők...

Azért sürgetik a szocialisták a rendkívüli ülést, mert hamarosan lejár a kilakoltatási moratórium. A rendkívüli ülés napirendje egy olyan javaslatcsomag elfogadtatása amely a devizahitelesek kilakoltatásának megakadályozását célozza.

Ehhez a Jobbik nem kívánt csatlakozni, sőt. Még a parlament összehívásához szükséges aláírásokat sem biztosították, noha korábban arról tájékoztatták az MSZP-t, támogatják a kezdeményezést.

A “kamu” bérunióval kampányoló Jobbik (részletek itt) újra megmutatta, számára nem az emberek, hanem a saját pecsenyéjük a legfontosabb.

Botka László az MSZP miniszterelnök-jelöltje a kormány egyik legnagyobb hazugságának nevezte a devizahitelesek megmentését. Hozzátette: 2010-11-ben azt ígérték megmentik a nehéz helyzetbe került devizahiteleseket, akik helyzete azóta csak egyre nehezebbé vált. Azt mondta, a devizahitelekkel 2010 tavaszáig, a kormányváltásig nem volt baj, akkor egy svájci frank 180 forintot ért, de néhány hónapos fideszes kormányzás után összeomlott a forint, így a devizahitelesek 70 százaléka lehetetlen helyzetbe került, miközben a Magyar Nemzeti Bank (MNB) jelentős árfolyamnyereségre tett szert.
 

A cikk eredetije: A Jobbik egy elegáns mozdulattal szembeköpte a devizahiteleseket – persze aljas, sunyi indokokkal


Írd meg a véleményed!

A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges