Szerkesztők ajánlják Semjén most mindenkinek üzent
A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Hogyan ne váljunk fajgyűlölővé, mint Orbán Viktor?

via Nyugat.hu

2018. február 10. 16:30 | 5 hozzászólás

Tippek, trükkök, praktikák, lifehackek!

Magyarország miniszterelnökének püffeszkedése, tuskósodása, kvázi oligarchásodása, antidemokratizálódása jelenség már egy ideje, de azzal talán a legvérnarancsosabban forgó szemű fideszes sem számolt volna még pár éve, hogy a későbbi Orbán Viktorból egyszer csak a korai Vona Gábor lesz. Amikor a kormány plakátokon emleget ázsiaiakat meg feketéket, mint nemkívánatos embertípusokat, a főnök meg arról beszél, hogy a sokszínűség nem egy erény, legfeljebb csak egy állapot, akkor nem nehéz nevén nevezni, hogy mi ez.

Tovább...


A cikk eredetije: Hogyan ne váljunk fajgyűlölővé, mint Orbán Viktor?


Hozzászólások


Cleaner
6 hónapja

Gyerekkoromban (jó 50 évvel ezelőtt) magyarországon még nagyon ritkán lehetett négereket látni. Azok viszont elég egységes képet mutattak : jólöltözöttek voltak, jómódúak, műveltek-iskolázottak, több nyelven beszéltek, szép autókkal jártak, udvariasan viselkedtek . . . stb. Szóval pontosan úgy néztek ki mint a követségek alkalmazottai vagy a mérnökök, orvosok, ügyvédek . . . akik magyarországon dolgoztak. Arabokkal a főiskolán találkoztam. Ezek a fiúk tele voltak pénzzel, anyanyelvi szinten beszéltek angolul, útlevelük volt . .  és ami ezzel jár.

Meg voltam róla győződve, hogy a négerek és az arabok ilyenek. Később, amikor Leeds-ben a Harehills városrészben találkoztam az ott élő négerekkel és arabokkal, tudomásul kellett vennem, hogy más féle arabok és négerek is vannak. És ezek a másfélék vannak sokkal többen. És ezek a másfélék bizony veszélyesek lehetnek. Nem tanácsos sokáig a közelükben maradni mert kiszúrhatnak.

Az arabokról és négerekről kezdetben kialakult képet kiegészítettem a Harehills-ben tapasztaltakkal. Akkor most én már idegen- és fajgyűlölő lettem?

csejoska képe

csejoska
6 hónapja

Nem gondolod, hogy nagyon leegszerűsited a kérdést? és rossz a következtetésed ? Mi magyarok  talán specifikus faj volnánk? A fityfenét !!! A közmédián átjövő  -és "népvéleménynek" kikiáltott-  felfogás  nem más, mint a beteg elméjű me  akarátának és kényszerképzetének visszatükröződése !!

 

plalyA képe

plalyA
6 hónapja

Nos, én igazándiból nem is nézem a "magyar csatornákat" 

 

katicabogar képe

katicabogar
6 hónapja

Attól függ melyik csatorna híradóiban :)


Degesz
6 hónapja

Ezzel nagyon egyet tudok érteni. A "konzervatív" kormányzás bezárta az országot. Nem tudom, feltűnt-e Nektek, hogy a híradókban alig van külföldi hír. Pedig nagy ám ez a földgolyó, történnek rajta dolgok. Érdekesek is. Nemcsak háború van meg Trump. Csak mi valahogy nagyon el vagyunk foglalva magunkkal, nem nézzük, mi történik máshol.