A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

“Ha eljön az idő, egyikőtöket sem hagyjuk az út szélén, mindannyian börtönbe kerültök”

via Ellenszél

2017. április 21. 11:49 | 0 hozzászólás

Az Európa Blokk legújabb írását közöljük, amiben annak rendje és módja szerint eligazítják Orbánékat és bandájukat

Magyarországot a náci megszállás alól 1945. április 4-én a szovjet hadsereg szabadította fel. Aztán nácik helyett ugyanezek a felszabadítók szálltak meg minket egészen 1989-ig. Magyarország miniszterelnöke többször hangoztatta, hogy ez – mármint, hogy a ruszkik hazamentek – neki köszönhető. Mostanra a helyzet mit sem változik, mert ugyanő visszahívja az orosz medvét, így tovább virágozhat a minielnök, a mimagyarokÖsszefoglaló szerkesztése és az orosz nép közötti barátság, mely most újra úgy tűnik, valóban örök és megbonthatatlan. G.orbán és bűnöző társai nem veszik figyelembe, hogy bábok Putyin kezében! Csak eszközök a medve céljaihoz, és amint megkaparintja, amit kiszemelt magának, rálép a nagy pávatáncos tyúkszemére, és eltapossa azt.

Tarsoly Csabát és Májer Zsoltot (harmadrendű vádlott) két év előzetes után kiengedték: április 5-én már otthon ebédelhettek, mert a Fővárosi Törvényszék döntése alapján házi őrizetbe kerülhettek… 200 MILLIÁRD FORINT KÁR, TÖBB TÍZEZER MEGKÁROSÍTOTT ÜGYFÉL A BŰNLAJSTROMON…

Farkas Flórián „csak” 1,6 milliárd forintot tapsolt el, meglopva a közvetve a társadalmat – amely a befektetés reményében képzett munkaerőt, és munkabérekből származó adót remélt -, közvetlenül pedig több ezer roma társát – akik munkahelyeket, mezzel megélhetést reméltek -, kés még csak meg sem büntették. Az igaz, hogy ügyben nyomozott a Csalás Elleni Európai Hivatal (OLAF) és a NAV is, de állítólag semmi más nem történt, csak egy Flóri ellen irányuló karaktergyilkossági kísérlet. Hacsak az nem, hogy jólelkű barátja, Magyarország minielnöke – a mi pénzünkből – kisegítette még 1,3 milliárd forinttal, hogy az ORÖ az adósságát (magyarul az elbugázott zsét) vissza tudja fizetni. Farkas Flóri ÖSSZESEN – ami nyilvánosságra került – 2,9 MILLIÁRD FORINTBA FÁJ NEKÜNK!

Tovább...


A cikk eredetije: “Ha eljön az idő, egyikőtöket sem hagyjuk az út szélén, mindannyian börtönbe kerültök”


Írd meg a véleményed!

A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges