A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Föld S. Péter: Ferenc pápa, a liberális marha

via Gépnarancs

2017. július 17. 11:15 | 0 hozzászólás

Liberális marhának nevezte Bayer Zsolt Ferenc pápát. Tudjuk, hogy miért. Ferenc pápa bűnben él, mert Krisztust tekinti tanítójának, és nem Orbán Viktort. Nemet mond a gyűlöletre, a kirekesztésre, a lopásra és hazudozásra.

Most fel kellene háborodnunk Bayer miatt. Követelnünk kéne, hogy a Fidesz határolódjon el tőle, legyen végre irgum és burgum, zárja ki a tagjai közül, és sóval hintse be a helyét.

Nem vagyunk felháborodva. Nem is fogunk, mert ez a Bayer nevű nem ér annyit, hogy miatta akár csak egy kicsit is rosszkedvűek legyünk. Háborodjanak fel azok, akiknek hivatalból ez lenne a dolguk. Elsősorban a katolikus egyház, Erdő Péter bíborossal az élen, valamint a Fidesz Szentfazék tagozatának Ájtatos Manó szekciója, röviden a KDNP.

Érezze magát megbántva Bayer miatt a sok, magát kereszténynek és konzervatívnak hazudó ember és szervezet. Balog Zoltán lelkész, civilben emberminiszter, aki egy kislány halála kapcsán is képes hazudni.

Ha mondjuk, feltéve, de nem megengedve, egy liberális, netán, ne adj isten, baloldali politikus, közíró nevezte volna liberális marhának a pápát, már keresztényüldözésről beszélnének a magukat kereszténynek hazudó elvtársak. És ebben az esetben talán még Semjén Zsolt is leszállna a fehér lóról, letenné a vadászpuskát, hogy összeráncolja valamennyi szemöldökét.

Ilyen persze nem lesz, ezek az urak soha nem fognak felháborodni azon, amit Bayer mond. Bayer ugyanis azt mondja, amit ők is mondanának, ha megengedhetnék maguknak, hogy ilyen vállalhatatlan dolgokat mondjanak, mint Bayer.

Nem fogunk felháborodni, amiért egy patkány liberális marhának nevezte a pápát.

Föld S. Péter


A cikk eredetije: Föld S. Péter: Ferenc pápa, a liberális marha


Írd meg a véleményed!

A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges