A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Érpatak befogadná a perkátai Horthy szobrot

via Gépnarancs

2017. május 19. 10:49 | 0 hozzászólás

Érpatakon szívesen felállítjuk a kiváló államférfi, vitéz nagybányai Horthy Miklós kormányzó úr szobrát! – írja Orosz Mihály Zoltán Facebook üzenetében Perkáta polgármesterének, Somogyi Balázsnak.

Orosznak valószínűleg már csak azt kell eldöntenie, hogy Mindszenty József  jobbján, vagy esetleg balján állítsák fel vitéz nagybányai Horthy Miklós szobrát.  Érpatak polgármestere abban is biztos lehet, hogy Szabolcs-Szatmár-Bereg Megye ismert településének egyszerű lakói nem fognak ellenállni, ugyanis nekik úgy van jól ahogy Orosz mondja. A képviselőtestület meg olyan amilyen – gyakorlatilag “lélegeztetőgépen” tartják Oroszt a 2014-es választások óta. Orosz Mihály Zoltán azt és úgy tesz, ahogyan azt jónak látja, és ha épp Horthy szoborra szottyan kedve akkor Érpatakon bizony Horthy szobor lesz.

Hogy miből finanszírozná az egyébként csőd szélén billegő település Orosz újabb ötletét, az nem tudható, de ha rábólint Perkáta polgármestere az ajánlatra abban biztos lehet az olvasó, hogy Érpatak lakosai fogják megszenvedni a döntést.

Tovább...


A cikk eredetije: Érpatak befogadná a perkátai Horthy szobrot


Írd meg a véleményed!

A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges