A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Egészségükre, hölgyek, urak! Zabáljanak csak rendületlenül – Kolozsvári Szalonna És Hir-Telen Beszólunk

via Kolozsvári Szalonna

2017. augusztus 11. 10:56 | 0 hozzászólás

Hát szép jó reggelt mindenkinek! Majdnem azt írtam, hogy napsütést is, de azt inkább ne nagyon. Érzem én, napok óta érzem, hogy a meleg rombolja az agysejteket, de ha minden igaz, már nem sokáig, hétvégére érkezik a hidegfront nem tudom honnan. Hurrá, éljen!

Csakhogy – bár nem ejtettünk róla szót, de majd most – más frontokon meg a világ elmebetegei jódolgukban már nem tudják, mivel foglalják el magukat. Az történt ugyanis, hogy az utóbbi napokban elmérgesedett a helyzet a legmagasabb világi hely és a legsötétebb büdös diktatúra között.

Értendő ez úgy, hogy a kölcsönös fenyegetőzés a tetőfokára hágott az Egyesült Államok és Észak-Korea között, még úgy is, hogy Donald Trump éppen pihenőszabadságát tölti. Trump olyan tűzzel és haraggal fenyegette meg kedden Phenjant, amilyet még nem látott a világ, ha Észak-Korea tovább fenyegeti az Egyesült Államokat.

Phenjan erre szerdán közölte: komolyan mérlegeli, hogy közepes hatótávolságú ballisztikus rakétáival csapást mér Guam szigetére, amely az USA legtávolabbi területe a Csendes-óceánon.

Tovább...


A cikk eredetije: Egészségükre, hölgyek, urak! Zabáljanak csak rendületlenül – Kolozsvári Szalonna És Hir-Telen Beszólunk


Írd meg a véleményed!

A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges