A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

A brexit atyja azt javasolja Orbánnak, lépjenek ki a magyarok is az EU-ból

via Index

2017. június 15. 10:57 | 0 hozzászólás

A Magyar Időknek a brexit atyjaként is ismert Nigel Farage, brit európai parlamenti képviselő adott interjút

Farage volt az, aki védelmébe vette Orbán Viktort, amikor az Európai Parlament képviselői április 26-án a lex CEU és a magyarországi helyzet miatt vonták kérdőre a magyar miniszterelnököt. 

Az interjúban Farage azt mondta: Orbán Viktor rendelkezik egy bizonyos érvkészlettel, amelyből még nem vonta le a megfelelő és logikus következtetéseket.

Magyarország egy szuverén állam vagy az Európai Unió tagja. A kettő nem működik egyszerre. Biztos vagyok benne, hogy a miniszterelnökük valójában szívesen távozna az EU-ból. 

A politikus azt bizonygatta, az EU egész gépezetét a németek irányítják, Orbán Viktor hiába küzd ellenük, a végén Brüsszel fog nyerni. Szerinte Orbán Viktor azért nem tud Brüsszellel szemben győzni, mert az EU tagjaként amint elérné az áttörést, vissza kell vennie a lendületből. 

Mindezt az a Nigel Farage mondta, aki a brexitről szóló népszavazás sikere után szinte azonnal meg is tagadta a kilépésről szóló kampány egyik fő ígéretét, majd lemondott az euroszkeptikus és populista UKIP elnöki posztjáról

Tovább...


A cikk eredetije: A brexit atyja azt javasolja Orbánnak, lépjenek ki a magyarok is az EU-ból


Írd meg a véleményed!

A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges