A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Bayer Zsolt elküldte az anyjába Mark Zuckerberget

via 24 HU

2017. június 1. 10:19 | 0 hozzászólás

Bayer Zsolt a Karc FM műsorában elárulta, miért nincs Facebook-oldala.

A Fidesz-alapító publicista, műsorvezető nagyon zokon vette a cenzúrát. hogy a Facebook elérhetetlenné tette a KDNP oldalát. A párt szerint azért, mert kiállt a hagyományos családmodell mellett. Ha ez ok arra, hogy a pártot töröljék, akkor Bayer Zsolt szerint

mindenki, aki normális, nem elmebeteg, nem idióta baromállat, az azonnal hagyja ott a Facebookot. Mert csak szeretném jelezni, hogy én például nem vagyok semmilyen formában fönt a Facebookon, és nem is leszek, mert a Facebookról, amit én gondolok, az kizárólag b-vel, k-val, p-vel és sz-szel kezdődő szavakkal tudnám leírni, hogy kicsodák csinálták és hogy ez az egész micsoda. Tehát nem vagyok hajlandó részt venni ebben az egész ótvarban. Na de hát ez, innentől kezdve, igen, ez egy ilyen náci, komcsi rohadmány, hogyha azért letörölnek valakit, mert kiáll a hagyományos családmodell mellett. Aki ezek után ott marad, az vessen magára, meg is érdemli. Ennyi a rövid véleményem a Facebookról, meg a tulajdonosáról, meg arról, aki kitalálta, meg azokról, akik cenzúrázzák. Azoknak a jó anyját. És hogy milyen anyját, azt juszt se fogom megmondani, csak azért, hogy nehogy véletlenül megbüntessék a rádiót miattam. Na, ezt akartam elmondani.

Később a műsorban, egy facebookozó hallgató SMS-ére reagálva, azt elismerte, hogy annyi értelme van a közösségi oldalnak, hogy ott lehet vitatkozni a nem fideszes idiótákkal.

Tovább...


A cikk eredetije: Bayer Zsolt elküldte az anyjába Mark Zuckerberget


Írd meg a véleményed!

A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges