A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Bajnai Gordon tényleg visszatér

via Gépnarancs

2012. október 11. 11:33 | 0 hozzászólás

A Milla elnöke megerősítette, hogy a szervezet október 23-i tüntetésén az egyik szónok valóban a volt kormányfő lesz.

Az előzetes várakozások szerint Bajnai Gordon elsősorban nem elsősorban az Orbán-kormány bírálatával akar foglalkozni, hanem az elmúlt húsz év elemzésével egy mértékadó rendszerkritikára készül, továbbá az ellenzéki erők együttműködését elemezve cselekvési tervet fog ismertetni. Az ATV úgy értesült, hogy Bajnai beszéde hangzik el utolsóként a tüntetésen.

Juhász Péter, az Egymillióan a magyar sajtószabadságért nevű civil mozgalom (Milla) főszervezője az ATV Start című reggeli műsorában jelentette be: az egyeztetsék tegnap este lezárultak, és döntés született Bajnai Gordonnal fellépésével kapcsolatban. A volt miniszterelnök fellép a Facebook-on szerveződő mozgalom október 23-i tüntetésén.

A tüntetésen Juhász szerint politikusként Bajnain kívül csak a Szolidaritás mozgalom részéről Kónya Péter és a Milla elnökeként ő maga fog beszédet mondani, a többiek a civil szférát képviselik majd. Juhász szerint fontos bejelentésre készülnek, azt azonban nem akarta előre elárulni, hogy mi lesz ez. Feltételezések szerint a bejelentés az ellenzéki együttműködésről szól majd.

Tovább...


A cikk eredetije: Bajnai Gordon tényleg visszatér


Írd meg a véleményed!

A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges