A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Újabb sorosista összeesküvést leplezett le a Magyar Hírlap

via Mérce

2018. február 16. 12:29 | 5 hozzászólás

„Amint derék szerzőnk is elismeri, magát a levelet az összeesküvő szervezet, rendkívül fondorlatos módon, a honlapján (!) tette közzé.”

Lassan nem telhet el nap anélkül, hogy pártunk és államunk éberen őrködő szemei és fülei ne lepleznének le egy újabb sorosista összeesküvést. “Már az ENSZ-et is Magyarországra uszítaná a Soros-féle Liberties” – harsog a Magyar Hírlap február 12-ki címlapjának negyedét betöltő szalagcím.

A cím alapján az ember legalábbis arra számítana, hogy a tengerből kiugráló sorosista migráncs békaemberek behatoltak az ENSZ-palotába, ahol magyar zászlókat égettek el. Erről azonban szó sincsen. Amit a cikk szerzőjének, Kacsoh Dánielnek sikerült kiderítenie, az nem más, mint hogy egy európai jogvédő szervezet levelet küldött az Európai Parlament képviselőinek, hogy arra figyelmeztesse őket egy tematikus ülés előtt, hogy melyik országokban akarják ellehetetleníteni a civil szervezetek munkáját. Rendkívül meglepő módon Magyarország is ezek közt volt. Az is nagyon meglepő, hogy az egyébként egyáltalán nem csak Soros által támogatott jogvédő szervezet, a Liberties igazgatója egy magyar jogvédő szervezet, a TASZ volt elnöke. Jogvédőből jogvédő, nagyon gyanús!

Tovább...


A blogbejegyzés eredetije: Újabb sorosista összeesküvést leplezett le a Magyar Hírlap


Hozzászólások

ZSADIzene képe

ZSADIzene
5 hónapja

Jut eszembe!
Én arra emlékszem, hogy nem bárány kiabálja: Tudom már ... etc.
Hanem a Gyalogkakukk SZOVJET változatában a Nyú pagagyí! ("No, megállj csak!") rajzfilmsorozatban a NYUSZIKA, mikor állandóan szívatja a farkast:
A báránykás biztos régebbi, én meg még nem vagyok olyan öreg! :DDD :P
https://www.youtube.com/watch?v=GZkHAzCkVj4

 

ZSADIzene képe

ZSADIzene
5 hónapja

Nem, nem Cleaner, nem "Tudom már ki ez!" Hanem TUDTAM ! :P

Egy világos barna hajú, érzékenyen FEHÉR bőrű, zöldeskék szemű (ezt hívják MACSKASZEMNEK!) nő, aki egyáltalán nem IGAZI ÁRJA, (mert olyan különben sincs már RÉÉÉÉG, ideje lenne már tudomásul venned !!!:DDD), inkább kun típus vagyok.
Tudod, ahogy József Attila írta A DUNÁNÁL c. versében: "Anyám kun volt..." 

Én erre sem büszke nem vagyok, mint TE az állítólagos IGAZI árjaságodra, akik - ha jól tudom, INDIÁBÓL vándoroltak Európába, akár csak a cigányok! ;o) - , de nem is szégyenlem.

Mert EZT is illene már végre tudomásul venned neked is, meg a hasonszőrű társaidnak is:

Senki sem tehet semmilyen külső kinézetéről, és nemzetiségi származásáról, illetve azok jellegzetességéről, mert mindenki olyannak születik, és oda, ahová éppen a természetanyácska által születnie KELLETT!!! :P:P:P

 


Cleaner
5 hónapja

Bocs, rossz url címet adtam meg. Ez az igazi :

https://hu.wikipedia.org/wiki/Szilveszteri_k%C3%B6lni_szexu%C3%A1lis_t%C...

ZSADIzene, a gyengébbeket nem a fizikai adottságokra értettem. Én egyébként 182 cm és 90 kg vagyok , nem az a hízásra hajlamos típus. Világosbarna haj, világos bőr , kék szem. Szóval igazi árja. Ilyennek ábrázolják az amcsi filmekben a fajgyűlölő fehéreket és az Waffen SS* tagjait.

*A gyengébbek kedvéért  (zsadizene) : Waffe - fegyver ; SS : Schutz Staffel - Védő Csapat (testőrség) ; Waffen SS - Fegyveres Testőrség

A rajzfilmben ilyenkor szokott felkiáltani a bárány : " Tudom már ki ez! Ez a Kirschner , ez a Kirschner ! "

 

ZSADIzene képe

ZSADIzene
5 hónapja

Hmmm...
Vannak ám a muzulmánok közt is, akik a férfiakat szeretik! :P:P:P
Egyébként meg honnan veszed a bátorságot, hogy "gyengébb"-nek nevezz engem, heeee?!
Kihez képest, hékás?! Talán hozzád?! :DDD
Csak nem vagy GÓLEM?!;o)
Mert mint tudod, a mi jó Einsteinünk óta MINDEN relatív!

Könnyen lehet, hogy a valóságban olyan nyápic vagy, hogy TE lennél a mintapéldány rá az antropológiai múzeum formalinjaiban! ;o) :P

 


Cleaner
5 hónapja

Azért az érdekelne, hogy mit szólnak a soros tervhez azok a német nők , akiket 2015 Szilveszter éjszakáján "szegény" migráncsok elszórakoztattak, és a többiek akiket még azóta, meg még azok akiket ezután fognak.

http://kapcsolat.hu/blogszemle/ujabb-sorosista-osszeeskuvest-leplezett-le-magyar-hirlap

A migránsok ellenőrizetlen beözönlése (és a velük együtt érkezett ISIS harcosok) valóságos probléma. Szintén valós probléma a párhuzamos társadalom kialakulása, a no-go* zónák , és ami ezzel jár. Ezt azért nem kellene elbagatelizálni.

Nem tudom, hogy ennek a "Mérce" cikknek az elkövetője gyárilag ennyire ostoba, vagy pénzért?

A gyengébbek kedvéért (zsadizene) : no-go* - kb. ne mej oda