A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Toljátok csak a rozsdás biciklit, neki a falnak!

via Kolozsvári Szalonna

2017. augusztus 1. 10:49 | 0 hozzászólás

Hát jó reggelt kívánok mindenkinek augusztus első napján, egy kánikulába fulladó hét második napján, amikor is az álmossággal vívott igen szoros küzdelmet – úgy tűnik – megnyertem. Nem mondom, hogy az éjszaka kellemesen-hűvösen telt, de ha már így magamhoz tértem, első dolgom volt megtekinteni, a kolléga mivel szórakoztatott benneteket az este. Mert igaz, hogy ismétlés a tudás anyja. De mi a helyzet például a hülyék anyjával, aki állandóan várandós állapotban van?

Bencsik András, hivatásos köpönyegforgató például nem tudhatja, mert ő egy teljesen normális ember, aki azt viszont pontosan tudja, hogy mások meg nem annyira normálisak, mint ő. A senki által nem olvasott Demokrata főszerkesztője az Echo TV stúdiójában rendszeresen megfordul és az elvtársaival összekacsintva tesznek úgy, mint egy elnyomott kisebbség felkent képviselői. Mondjuk, abban teljesen igazuk van, hogy a kormány (és hívei) meglehetős kisebbségben vannak e hazában, ám azért mégiscsak nyolcadik kormányoznak és a hatalomból óbégatják, hogy mennyire rossz nekik, mert állandóan támad a gaz. Mikor melyik. Most az van, hogy az Indexnek meg a 444-nek csak lelkileg meg agyilag sérült olvasói vannak. Ami persze lehet magánvélemény, de mégiscsak arról van szó, hogy ezeket a portálokat egyenként és külön-külön is több ember olvassa, mint amennyi valaha is kíváncsi lesz Bencsik Andrásra. A jelenség és a trend viszont, ami sokkal aggasztóbb: már nem csak az ármánypárt kormánypárt politikai ellenfeleit ellenségeit sértegetik a közpénzekkel kitömött szarlapátolók, hanem magyar állampolgárok ezreit, millióit. Valójában ez sem új, de az én fogalmaim szerint megengedhetetlen. Nem baj, toljátok csak a rozsdás biciklit, toljátok neki a falnak!

Közben meg az van, hogy a Népszabadságot bezáró, a Népszabadság kiadóját pedig a Fidesz kezére játszó osztrák üzletember, bizonyos Heinrich Pecina rátette a kezét az utolsó három megyei lapra (Hajdú-bihari Napló, Észak-Magyarország, Kelet-Magyarország), ami még nem volt hivatalosan is az állampárté. Azt felesleges latolgatni, hogy amit nem Mészáros és Vajna, hanem ez a bennem mélységes undort ébresztő alak (magánügy, persze) vesz meg, az valójában kié. Aki olyan aljas módon volt képes hozzájárulni Magyarország legnagyobb példányszámú lapjának bezúzásához, aki olyan gazember módszerhez adta az arcát, mint amit a Népszabadággal műveltek, arról egyértelmű, kinek az oldalán áll. És akkor jönnek a szájszagú reszimkatonák és sértegetik mindazokat, a médiaorgánumokat és azoknak olvasóit, akiket még nem sikerült ledarálniuk. Legalja.

Tovább...


A blogbejegyzés eredetije: Toljátok csak a rozsdás biciklit, neki a falnak!


Írd meg a véleményed!

A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges